Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
1/8
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας

Trilocale nuovo, primo piano, Centro, Anixi

Anixi
€ 360.000
3 locali
110 m²
2 bagni
Piano 1
Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 18/07/2024
Descrizione

riferimento: 440654

Τα διαμερίσματα διαθέτουν:
Ενδοδαπέδια θέρμανση: Απολαύστε ζεστό περιβάλλον κατά τη διάρκεια του χειμώνα, με σύγχρονα συστήματα θέρμανσης που εξασφαλίζουν ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σε όλους τους χώρους.
Κλιματιστικά και αντλία θερμότητας: Για δροσιά το καλοκαίρι και θέρμανση το χειμώνα, τα διαμερίσματα διαθέτουν προηγμένα κλιματιστικά και αντλία θερμότητας, προσφέροντας μέγιστη ενεργειακή απόδοση.
Βεράντες και κήπο: Απολαύστε την ηρεμία και την ομορφιά της φύσης, με ευρύχωρες βεράντες και καταπράσινους κήπους, ιδανικούς για χαλάρωση και κοινωνικές συναντήσεις.
Ήσυχη γειτονιά: Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε μια ήσυχη και ασφαλή περιοχή, προσφέροντας ένα ήρεμο περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας.
Κοντά σε σχολείο: Η εγγύτητα σε σχολεία καθιστά τα διαμερίσματα ιδανικά για οικογένειες με παιδιά, εξασφαλίζοντας εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην εκπαίδευση.
Κοντά σε αγορά και μέσα μετακίνησης: Βρίσκονται κοντά σε εμπορικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ για όλες τις καθημερινές σας ανάγκες, καθώς και σε στάσεις λεωφορείων και άλλων μέσων μαζικής μεταφοράς για εύκολη μετακίνηση στην πόλη.
Τα διαμερίσματα αυτά αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν συνδυασμό άνεσης, πολυτέλειας και λειτουργικότητας σε μια προνομιακή τοποθεσία.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, WC: 1, Εμβαδόν: 110 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 2024, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Τζάκι, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: 1ος, Γωνιακό, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Διαμπερές, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Ρεύμα, Ενδοδαπέδια θέρμανση, Ενεργειακή κλάση: Β+
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento
Contratto
Vendita
Piano
1
Ascensore
Superficie
110 m²
Locali
3
Camere da letto
3
Bagni
2
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Autonomo, a pavimento, alimentazione elettrica
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 360.000
Prezzo al m²
3.273 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

B+

Scopri ogni angolo dell'immobile
+5 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista