1/21

Bilocale Σουρμένων, 54 551 31 Καλαμαριά, Centro, Kalamaria

KalamariaΣουρμένων, 54 551 31 Καλαμαριά
€ 650/mese
3 locali
80 m²
1 bagno
Piano 2
Ascensore

Nota

Annuncio aggiornato il 05/08/2024
Descrizione

riferimento: EK-7151889

Ανακαλύψτε την ιδανική κατοικία στην όμορφη και ήσυχη περιοχή της Καλαμαριάς, μια περιοχή που συνδυάζει άψογα την αστική άνεση με τη γαλήνη της προαστιακής ζωής. Το διαμέρισμα αυτό είναι η τέλεια επιλογή για οικογένειες και επαγγελματίες που επιθυμούν να απολαμβάνουν υψηλή ποιότητα ζωής σε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον.

Πλεονεκτήματα Περιοχής

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία με άριστη πρόσβαση στην αστική συγκοινωνία, καθιστώντας τις μετακινήσεις σας εξαιρετικά εύκολες και γρήγορες. Η στάση του λεωφορείου βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από την κατοικία, με τις γραμμές 5 και 4 να εξυπηρετούν καθημερινά τους κατοίκους, προσφέροντας απρόσκοπτη σύνδεση με το κέντρο της πόλης σε μόλις 25-35 λεπτά, ανάλογα με τον προορισμό. Διαθέτει επίσης θέση στάθμευσης, ασανσέρ, ηλιακό θερμοσίφωνα και είναι φιλικό προς τα κατοικίδια.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση με τον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, ένα σημείο αναφοράς για την περιοχή. Εδώ θα βρείτε μια πληθώρα από καφέ, μπαρ και εστιατόρια που προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για φαγητό και διασκέδαση, καθιστώντας την περιοχή ιδανική για χαλαρωτικούς περιπάτους και κοινωνικές εξόδους. Η Αρετσού, ένας άλλος δημοφιλής προορισμός, προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές για να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.

Η Καλαμαριά είναι γνωστή για την ήσυχη και ασφαλή ατμόσφαιρα της, καθιστώντας την ιδανική για οικογένειες που επιθυμούν ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν με ασφάλεια και οι γονείς να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους χωρίς ανησυχίες. Η περιοχή διαθέτει επίσης εξαιρετικές εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις και χώρους πρασίνου, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία ζωής για όλους τους κατοίκους.

Επιπλέον, η περιοχή παρέχει εύκολη πρόσβαση σε καθημερινές υπηρεσίες όπως σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, και καταστήματα λιανικής, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των κατοίκων. Στην Καλαμαριά υπάρχουν επίσης αξιόλογες αθλητικές εγκαταστάσεις και πολιτιστικοί χώροι, που προσφέρουν ποικίλες δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες. Οι κοντινές εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, από δημοτικά σχολεία μέχρι λύκεια, εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση για τα παιδιά σας.

Ανακαλύψτε ένα μοναδικό μέρος για να ζήσετε και να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις. Το διαμέρισμα στην Καλαμαριά σας περιμένει να το κάνετε δικό σας!
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento
Contratto
Affitto
Piano
2
Ascensore
Superficie
80 m²
Locali
3
Camere da letto
2
Bagni
1
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, a stufa
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 650/mese
Prezzo al m²
8 €/m²
Dettaglio dei costi
Spese condominio
€ 25/mese
Cauzione
Non indicata
Efficienza energetica

Consumo di energia

A

Scopri ogni angolo dell'immobile
+18 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Privato