1/11

Terratetto unifamiliare 91 m², ottimo stato, Città principale - Chora, Rodi

Rodi
€ 265.000
2 locali
91 m²
2 bagni
No Ascensore
Balcone
Arredato

Nota

Annuncio aggiornato il 21/08/2024
Descrizione

riferimento: W-02SR0W

Αυτή η κατοικία βρίσκεται σε μια απο τις κεντρικότερες αλλά παρόλα αυτά ήσυχες γειτονιές της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου . Διαθέτει δύο επίπεδα όπου στο ισόγειο συναντάμε την σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα , την τραπεζαρία και ένα wc . Στον επάνω όροφο υπάρχουν συνολικά τρεις διαφορικοί χώροι και ένα μπάνιο οι οποίοι μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στις ανάγκες των νέων ιδιοκτητών .Πολλές μικρές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες κάνουν αυτή την κατοικία μοναδική. Μια από αυτές είναι το γεγονός του ενός δωματίου το οποίο «αιωρείται» πάνω από το στενό δρομάκι και είναι από τα λίγα ακίνητα της μεσαιωνικής πόλης που συναντάμε αυτό το χαρακτηριστικό στοιχείο .Κάποια επιπρόσθετα χαρακτηριστικά τα οποία δεν μπορούν να παραλειφθούν απο την παρούσα περιγραφή είναι τα βοτσαλωτά πατώματα σε κάποια σημεία τις κατοικίας , το τζάκι που βρίσκεται στον κυρίως χώρο του πρώτου ορόφου , το μπαλκονάκι με το γυάλινο πάτωμα και οι φεγγίτες της οροφής όπως και τα πολλά ανοίγματα που δίνουν άπλετο φως σε όλους τους χώρους . Έχει ανακαινιστεί πλήρως με υλικά υψηλής ποιότητας πριν από λίγα χρόνια και διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνο για το ζεστό νερό και κλιματισμό . Το ακίνητο διατίθεται πλήρως εξοπλισμένο .

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Βρίσκεται δίπλα στην πόλη της Ρόδου και στο κεντρικό λιμάνι, βόρεια του νησιού, 13 χλμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρόδου.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Μεσαιωνική Παλιά Πόλη της Ρόδου είναι μια από τις καλύτερα διατηρημένες ακροπόλεις στην Ευρώπη, η οποία το 1988 χαρακτηρίστηκε ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Όταν μπαίνετε στην Παλιά Πόλη, κάποιος βαδίζει σε μια άλλη εποχή με πολλά σοκάκια και ιστορικά ορόσημα για να ανακαλύψετε. Ένα από τα πιο προφανή αξιοθέατα είναι το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου (15ος αιώνας), το οποίο μπορείτε να προσεγγίσετε από τη διάσημη λιθόστρωτη οδό των Ιπποτών. Με ένα μείγμα από μιναρέδες από την οθωμανική περίοδο, μεσαιωνικές κατασκευές από την ιταλική περίοδο, μια ποικιλία από τουριστικά καταστήματα και ποτιστήρια για μια κοσμοπολίτικη νυχτερινή ζωή, η Παλιά Πόλη προσφέρει ατελείωτη γοητεία στη δική της ξεχωριστή σφαίρα.
Προσβασιμότητα: Η πρόσβαση στην Παλιά Πόλη της Ρόδου με αυτοκίνητο επιτρέπεται μόνο σε κατοίκους. Υπάρχουν ηλεκτρικά ταξί που παίρνουν επιβάτες από τις πύλες της Παλιάς Πόλης μέσα στα τείχη.
Επενδυτικές δυνατότητες: Καθώς ο διαθέσιμος χώρος είναι περιορισμένος, οι τιμές των οικοπέδων είναι πολύ υψηλές. Οι τιμές επομένως εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την κατάσταση του σχετικού οικοπέδου ή κτιρίου.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Piano
Piano terra
Piani edificio
2
Ascensore
No
Superficie
91 m²
Locali
2
Camere da letto
1
Bagni
2
Arredato
Balcone
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Infissi esterni in doppio vetro / legno
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 265.000
Prezzo al m²
2.912 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1990
  • Stato

    Ottimo / Ristrutturato
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+8 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista