1/9

Appartamento piano terra, Chrisaki, Nea Smyrni

Nea Smyrni
€ 115.000
70 m²
1 bagno
Piano T
Ascensore

Nota

Annuncio aggiornato il 23/07/2024
Descrizione

riferimento: 18395

Στην όμορφη περιοχή της Νέας Σμύρνης, σε μια ήσυχη γειτονιά αλλά και σε ένα κεντρικό σημείο, θα βρείτε αυτήν την υποσχόμενη ισόγεια κατοικία. Το ακίνητο είναι 70 τετραγωνικών μέτρων, με προσωπικό κήπο 17 τετραγωνικών μέτρων, κατασκευάστηκε το 1987 και διαθέτει δύο δωμάτια με ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους.
Το ακίνητο είναι ηλεκτροδοτημένο, διαθέτει θερμοσίφωνα και ηλεκτρική θέρμανση, μηδενικά κοινόχρηστα, ένα μπάνιο και ανεξάρτητη είσοδο. Έχει γίνει μετατροπή σε κατοικία και υπάρχει ήδη προτεινόμενη μελέτη πλήρους ανακαίνισης.
Βρίσκεται κοντά στη Λεωφόρο Συγγρού, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε όλα τα μέσα μεταφοράς και εύκολη πρόσβαση σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα, την τοπική αγορά και υπηρεσίες. Επίσης, υπάρχει άμεση σύνδεση με τις υπόλοιπες περιοχές των νοτίων προαστίων και το κέντρο της Αθήνας.
Αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό για άτομα που αναζητούν ανεξαρτησία στην διαβίωσή τους ή για επενδυτές που ασχολούνται με την ανακαίνιση και εκμετάλλευση κατοικιών. Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί αυτό το ακίνητο, το οποίο με την κατάλληλη ανακαίνιση μπορεί να μεταμορφωθεί σε μία υπέροχη,σύγχρονη,ποιοτική κατοικία.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8857
☎️ 210 6812500
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Ascensore
Superficie
70 m²
Bagni
1
Arredato
No
Balcone
No
Riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 115.000
Prezzo al m²
1.643 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

Ε

Scopri ogni angolo dell'immobile
+6 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista