Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Διάδρομος
Ασανσέρ
Κουζίνα
Κουζίνα
Μπάνιο
Μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Διάδρομος
Διάδρομος
1/14
Άποψη χώρου

Monolocale Σταμέλου 9, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Ελλάδα, Centro, Markopoulo

MarkopouloΣταμέλου 9, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Ελλάδα
€ 150.000
2 locali
54 m²
1 bagno
Piano 1
Ascensore
Balcone
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 30/08/2024
Descrizione

riferimento: 6-387

Κωδικός ακινήτου: 6-387 - Μαρκόπουλο Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 54 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2007 και ανακαινίστηκε το 2024. Διαθέτει θέα σε αστικό τοπίο, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, αποθήκη , κήπο, A/C, συναγερμό, τέντες, σίτες, μπαλκόνια 10 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 7600 μέτρα απόσταση από πόλη 1000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 8700 μέτρα απόσταση από μετρό 5700 μέτρα - Τιμή: 150.000 €
Σας παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό διαμέρισμα στο Μαρκόπουλο, ιδανικό για όσους αναζητούν την άνεση και την πολυτέλεια σε ένα σύγχρονο και ανακαινισμένο χώρο. Με συνολική επιφάνεια 54 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο, προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα. Το διαμέρισμα διαθέτει ένα ευρύχωρο σαλόνι που συνδυάζεται άψογα με την κουζίνα, δημιουργώντας έναν ενιαίο και φωτεινό χώρο ιδανικό για καθημερινές δραστηριότητες και φιλοξενία. Το υπνοδωμάτιο είναι άνετο και εξοπλισμένο με εντοιχιζόμενες ντουλάπες, προσφέροντας άπλετο αποθηκευτικό χώρο. Το μπάνιο είναι μοντέρνο και πλήρως ανακαινισμένο το 2024, προσφέροντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Η ασφάλεια και η άνεση σας είναι εξασφαλισμένες με την πόρτα ασφαλείας, την προεγκατάσταση συναγερμού και το σύστημα κλιματισμού. Τα παράθυρα αλουμινίου με σίτες επιτρέπουν τον αερισμό και το φως να εισέρχονται ελεύθερα, ενώ τα μπαλκόνια με τέντες προσφέρουν τον ιδανικό χώρο για στιγμές χαλάρωσης με ανοιχτή θέα και ανατολικό προσανατολισμό. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει ανελκυστήρα και αποθήκη, προσφέροντας ακόμη περισσότερη πρακτικότητα και ευκολία στην καθημερινή ζωή. Αυτό το πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν σύγχρονο και κομψό χώρο διαβίωσης σε μια προνομιακή τοποθεσία 1.000 μέτρα από το κέντρο του  Μαρκοπούλου . Μην χάσετε την ευκαιρία να το κάνετε δικό σας και να απολαύσετε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει!
Αρμόδια Σύμβουλος Επιδείξεων κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού Τόνια Αλλαγιάννη / REAL ESTATE AGENT / Αριθμός ΓΕ. ΜΗ. 160259603000. Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών-Αττικής.

Caratteristiche
Tipologia
Appartamento
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Piano
1
Ascensore
Superficie
54 m²
Locali
2
Camere da letto
1
Bagni
1
Arredato
No
Balcone
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 150.000
Prezzo al m²
2.778 €/m²
Dettaglio dei costi
Spese condominio
€ 35/mese
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    2007
  • Stato

    Ottimo / Ristrutturato
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+11 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista