1/6

Bilocale nuovo, piano terra, Centro, Markopoulo

Markopoulo
€ 330.000
3 locali
94 m²
1 bagno
Piano T
Ascensore
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 13/08/2024
Descrizione

riferimento: 1428

Προς ΠΩΛΗΣΗ: Μαρκόπουλο, Αττικής - Υπό κατασκευή, υψηλών προδιαγραφών, ισόγειο διαμέρισμα 94 τ.μ., σε 3-όροφο σύγχρονο συγκρότημα διαμερισμάτων που εκτείνεται σε οικόπεδο 600 τ.μ. και του οποίου ο κάθε όροφος αποτελείται από 2 διαμερίσματα.

Το ισόγειο διαμέρισμα θα περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, μία ευρύχωρη ενιαία σαλονοκουζίνα και ένα μπάνιο. Ο σχεδιασμός του είναι διαμπερής, προσφέροντας χρήση ιδιωτικού κήπου και βεράντας στην μπροστινή και πίσω πλευρά του διαμερίσματος.  Οι εσωτερικοί χώροι είναι άνετοι και φωτεινοί για την  ευχάριστη διαμονή των κατοίκων χειμώνα και καλοκαίρι.  Τα πατώματα στα υπνοδωμάτια θα είναι από ξύλο και οι υπόλοιπη χώροι του διαμερίσματoς θα είναι στρωμένοι με Ιταλικά γρανιτοπλακάκια τύπου Calacatta. Τo μπάνιo ντυμένο με μεγάλου μεγέθους γρανιτοπλακάκι του ίδιου τύπου θα δίνει μία αίσθηση μοντέρνα αλλά και διαχρονική.  Στην τιμή του ακινήτου συμπεριλαμβάνονται τα είδη υγιεινής, ντουλάπια κουζίνας και οι εντοιχισμένες ντουλάπες στα υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα έχει υπόγεια αποθήκη και μια (1) εσωτερική θέση στάθμευσης.

Το διαμέρισμα θα διαθέτει κουφώματα αλουμινίου θερμοδιακοπτώμενα, με διπλά τζάμια που είναι η τελευταία λέξης της τεχνολογίας στην απόλυτη μόνωση, σίτες και πόρτα ασφαλείας. Η θέρμανση-ψύξη θα γίνεται με αντλίες θερμότητας και το κάθε διαμέρισμα θα είναι εξοπλισμένο με ενεργειακό τζάκι για βέλτιστη θερμότητα και θαλπωρή τον χειμώνα. Ολόκληρο το ακίνητο θα είναι ντυμένο με θερμοπρόσοψη 10 εκ.  Η ενεργειακή κλάση του κτιρίου θα είναι Α+.

Βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη γειτονιά, ιδανική για οικογένειες και επαγγελματίες που αναζητούν ηρεμία.  Η θέση του οικοπέδου και ο προσανατολισμός των κατοικιών προσφέρει ανοιχτή θέα για μία αίσθηση άνεσης και ηρεμίας.  Επιπλέον, το διαμέρισμα προσφέρει άμεση πρόσβαση σε σχολεία, βρίσκεται 800 μ. από την κεντρική πλατεία, 4 χλμ. από το αεροδρόμιο και 5 χλμ. από το παραθαλάσσιο Πόρτο Ράφτη.

Η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται για το τέλος του καλοκαιριού 2025.  Το διαμέρισμα προσφέρεται στην τιμή των €330.000.  Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ποιοτικό και άνετο σπίτι, συνδυάζοντας υψηλή αισθητική, λειτουργικότητα και ενεργειακή απόδοση.

Κωδικός Ακινήτου: #1428.

Caratteristiche
Tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Ascensore
Superficie
94 m²
Locali
3
Camere da letto
2
Bagni
1
Arredato
No
Balcone
No
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentazione elettrica
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 330.000
Prezzo al m²
3.511 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

A+

Scopri ogni angolo dell'immobile
+3 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ