Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Διάδρομος
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Διάδρομος
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Διάδρομος
Κουζίνα
Κουζίνα
W.C
1/17
Σαλόνι
Σαλόνι

Trilocale Χρυσανθέμων 41, 121 37, Περιστέρι, Kipoupoli, Peristeri

PeristeriΧρυσανθέμων 41, 121 37, Περιστέρι
€ 500/mese
4 locali
100 m²
Piano T
No Ascensore
Balcone
Arredato
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 09/08/2024
Descrizione

riferimento: 1-630

Κωδικός ακινήτου: 1-630 - Περιστέρι Κηπούπολη ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, . Είναι κατασκευασμένο το 1975 και ανακαινίστηκε το 2000. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε πλατεία, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 20 τ.μ. - Τιμή: 500 €
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ( Κηπούπολη - Πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς ) ενοικιάζεται οροφοδιαμέρισμα 100τμ ημιορόφου, χωρίς κοινόχρηστα, ευάερο, ευήλιο, προσόψεως, διαμπερές, σε καλή κατάσταση. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της περιοχής, πέντε μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από τον σταθμό του ΜΕΤΡΟ Ανθούπολη και πολύ κοντά στην οδό Ιωαννίνων. Βρίσκεται δίπλα στην τοπική αγορά, σούπερ μάρκετ, ΕΛΤΑ, εμπορικά καταστήματα όλων των ειδών, καταστήματα εστίασης, λαϊκές αγορές, στάσεις αστικών λεωφορείων και τρόλεϋ με δρομολόγια προς όλες τις κατευθύνσεις της Αθήνας, τράπεζες, νοσοκομειακά παραρτήματα, κέντρα ελέγχου υγείας και περιστοιχίζεται από πάρκα και πλατείες. Περιμετρικά του ακινήτου υπάρχουν σχολικές μονάδες όλων των σχολικών βαθμίδων ( Νηπιαγωγεία - Δημοτικά - Γυμνάσια - Λύκεια ). Κατά την είσοδο στο μεγάλο αυτό διαμέρισμα συναντούμε μπροστά μας το ευρύχωρο ευάερο σαλόνι με την τραπεζαρία και το χτιστό τζάκι. Ακολουθώντας τον διάδρομο βλέπουμε την γωνιακή ανεξάρτητη κουζίνα, το μεγάλο μπάνιο, κολλητά του οποίου βρίσκονται οι τρεις ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες. Η γειτονιά είναι εκπληκτική καθώς περιστοιχίζεται από μεγάλα πάρκα αναψυχής, διαθέτει ατομική θέρμανση πετρελαίου, κουφώματα αλουμινίου συρρώμενα καφέ, συναγερμό, 2 μεγάλες ντουλάπες στις κρεβατοκάμαρες και είναι αυτόνομο διαμέρισμα - μονοκατοικία σε δικό του οικόπεδο. Είναι καθαρό, ευρύχωρο, με άνετους χώρους, μπαλκόνια εμπρος και πίσω. Μοναδική ευκαιρία. Ιδανικό για ζευγάρια και οικογένειες με παιδιά.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ( ΟΜΑΣΕ ).
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento
Contratto
Affitto
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
100 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Arredato
Balcone
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 500/mese
Prezzo al m²
5 €/m²
Dettaglio dei costi
Cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1975
  • Riscaldamento

    Centralizzato, alimentato a gasolio
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+14 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista