1/21

Studio Τήνου 36, 153 43 Αγία Παρασκευή, Paradeisos, Agia Paraskevi

Agia ParaskeviΤήνου 36, 153 43 Αγία Παρασκευή
€ 125.000
32 m²
Piano 1
Ascensore
Balcone
Arredato

Nota

Annuncio aggiornato il 26/07/2024
Descrizione

riferimento: EK-7198213

Πωλείται πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα 32 τ.μ. (m²) στην Αγία Παρασκευή Αττικής, μία από τις πιο όμορφες και ασφαλείς περιοχές της Αθήνας.
Είναι πολύ φωτεινό και έχει πολύ μεγάλη βεράντα που βλέπει σε έναν πανέμορφο και ήσυχο κήπο με δέντρα τριγύρω. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση, μεγάλο μπάνιο (με κανονικού μεγέθους μπανιέρα και με πλυντήριο ρούχων εντός του μπάνιου), κλιματιστικό, καθώς και αποθήκη 4.5 τ.μ. (m²) στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Διαθέτει επίσης έτοιμη αναμονή για σύνδεση με υγραέριο (για ακόμα οικονομικότερη θέρμανση και ζεστό νερό). Ανακαινισμένο το 2021. Βρίσκεται στον 1ο όροφο ενός πολύ όμορφου κτιρίου που περιβάλλεται από μεγάλο και εντυπωσιακό κήπο με μεγάλα δέντρα. Η πρόσβαση στο διαμέρισμα μπορεί να γίνει χωρίς καθόλου σκαλιά και το ασανσέρ είναι πολύ ευρύχωρο και μπορεί να χωρέσει άνετα οποιουδήποτε μεγέθους αναπηρικό αμαξίδιο. Υπάρχει mini market σε απόσταση μόλις 170 μέτρων (1 λεπτό με τα πόδια), ενώ το super market απέχει 750 μέτρα (7 λεπτά με τα πόδια). Υπάρχουν επίσης δύο φαρμακεία σε απόσταση μόλις 200 και 230 μέτρων αντίστοιχα (2 λεπτά με τα πόδια).

Αν και το διαμέρισμα είναι πολύ ήσυχο λόγω της θέσης του, βρίσκεται σε πολύ κομβικό σημείο όσον αφορά την μετακίνηση σε όλη την πόλη, είτε με αυτοκίνητο είτε με μέσα μαζικής μεταφοράς. Απέχει 12 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, που είναι σταθμός κόμβος, όχι μόνο μετρό αλλά και προαστικού, που σημαίνει ότι φτάνει κανείς στην άλλη άκρη της πόλης, μέχρι το λιμάνι του Πειραιά, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξει μεταφορικό μέσο. Επίσης πολλές γραμμές λεωφορείων ξεκινούν από τον συγκεκριμένο σταθμό. Υπάρχει στάση λεωφορείου στα 5 λεπτά με τα πόδια από το διαμέρισμα. Το πάρκινγκ στο οικοδομικό τετράγωνο είναι πολύ εύκολο καθώς όλα τα κτίρια της περιοχής διαθέτουν ιδιόκτητες θέσεις στάθμευσης. Η Αττική οδός, η μοναδική λεωφόρος ταχείας κυκλοφορίας στην Αθήνα, που οδηγεί από τη μία άκρη της πόλης στην άλλη, αλλά και σε όλες τις εθνικές οδούς, απέχει μόλις 5 λεπτά με αυτοκίνητο.

Το διαμέρισμα αυτή τη στιγμή λειτουργεί σε πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης με 95% πληρότητα (χειμώνα – καλοκαίρι) λόγω του ότι είναι στην πιο ασφαλή περιοχή που βρίσκεται κοντά στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», κοντά στα τρία μεγαλύτερα εκθεσιακά κέντρα της Αθήνας (Metropolitan Expo, Helexpo Palace, MEK Παιανίας), καθώς και κοντά στα μεγάλα Iδιωτικά Nοσοκομεία – Mαιευτήρια της Αττικής (Ιασώ, Μητέρα, Υγεία, Λητώ, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Metropolitan General). Επίσης η κοντινότερη παραλία δεν είναι πάνω από 25 λεπτά με αυτοκίνητο ή 35-40 λεπτά με λεωφορείο.

Ένα ιδανικό διαμέρισμα είτε πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για ιδιοκατοίκηση είτε ως επαγγελματική επένδυση.

Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις.
Caratteristiche
Tipologia
Studio
Contratto
Vendita
Piano
1
Ascensore
Superficie
32 m²
Arredato
Balcone
Riscaldamento
Autonomo
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 125.000
Prezzo al m²
3.906 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1995
  • Riscaldamento

    Autonomo
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+18 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Privato