1/7

Terratetto unifamiliare 185 m², ottimo stato, Ano Gavrio, Andros

Andros
€ 450.000
4 locali
185 m²
1 bagno

Nota

Annuncio aggiornato il 30/07/2024
Descrizione

riferimento: Κ0385

Παραδοσιακή μονοκατοικία στην Άνδρο, συνολικής επιφάνειας 185 τ.μ., διαθέσιμη προς πώληση. Η μονοκατοικία είναι ισόγεια, διαμπερής και κατασκευάστηκε το 1900. Βρίσκεται σε ένα ευρύχωρο οικόπεδο 4.800 τ.μ. και προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για επενδυτές.

Η κατοικία διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και είναι πλήρως ανακαινισμένη, διατηρώντας την παραδοσιακή πέτρινη αρχιτεκτονική της. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με ατομική εγκατάσταση και μέσο θέρμανσης pellet, ενώ υπάρχει επίσης τζάκι και ηλιακός θερμοσίφωνας για επιπλέον θέρμανση. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με σίτες και το ακίνητο διαθέτει νυχτερινό ρεύμα για οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας.

Το ακίνητο προσφέρει απεριόριστη θέα στη θάλασσα και διαθέτει ανοικτό πάρκινγκ για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών. Η ιδιόκτητη ταράτσα των 185 τ.μ. και ο μεγάλος κήπος των 4.800 τ.μ. προσφέρουν άφθονο χώρο για υπαίθριες δραστηριότητες και χαλάρωση.

Η κατοικία είναι κατάλληλη για ιδιωτική χρήση, αλλά αποτελεί επίσης εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία. Η ανακαινισμένη κατάστασή της και η μοναδική της τοποθεσία την καθιστούν ιδανική για τουριστική εκμετάλλευση ή μόνιμη κατοικία.

Απολαύστε την ηρεμία και την ομορφιά της Άνδρου σε αυτήν την εξαιρετική μονοκατοικία, η οποία συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
+306947032093, info@smartimmo-invest.de, www.smartimmo-invest.gr

-Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.

-Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

-Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.

-Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Superficie
185 m²
Locali
4
Camere da letto
4
Bagni
1
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Autonomo, alimentato a pellet
Altre caratteristiche
  • Caminetto
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 450.000
Prezzo al m²
2.432 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1900
  • Stato

    Ottimo / Ristrutturato
  • Riscaldamento

    Autonomo, alimentato a pellet
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+4 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista