Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/16
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Bilocale Χανιά, Centro, Chania

ChaniaΧανιά
€ 300.000
2 locali
80 m²
1 bagno
Piano 2
No Ascensore
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 21/08/2024
Descrizione

riferimento: 1079901

Διαμέρισμα δύο Υπνοδωματίων προς πώληση στη Χαλέπα. Καλώς ήρθατε σε ένα σύγχρονο στολίδι στη Χαλέπα Χανίων—ένα εξαιρετικό, υπό κατασκευή διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο ενός καλαίσθητου τετραώροφου κτιρίου. Με έκταση 78,83 τ.μ., αυτή η μελλοντική κατοικία πρόκειται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2025 και υπόσχεται μια μαγευτική θέα στη θάλασσα.
Κατά την είσοδό σας, θα βρείτε έναν προσεκτικά σχεδιασμένο ενιαίο χώρο καθιστικού που ενσωματώνει άψογα το σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα. Η μοντέρνα κουζίνα διαθέτει ένα νησί πρωινού που λειτουργεί και ως χώρος εργασίας, με ενσωματωμένες συσκευές όπως φούρνο, ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα και πλυντήριο πιάτων, όλα κρυμμένα διακριτικά πίσω από μια κομψή συρόμενη πόρτα. Ο χώρος ανοίγει σε ένα γοητευτικό μπαλκόνι, ιδανικό για να απολαύσετε το γραφικό περιβάλλον.
Το διαμέρισμα διαθέτει δύο άρτια εξοπλισμένα υπνοδωμάτια, το καθένα με ντουλάπες κατά παραγγελία με ξύλινες λαβές και μείγμα υλικών. Αυτά τα δωμάτια μοιράζονται ένα σύγχρονο μπάνιο εξοπλισμένο με εγκαταστάσεις πλυντηρίων, μια ντουλάπα με λευκά είδη και ένα βολικό καρότσι πλυντηρίων. Και τα δύο υπνοδωμάτια έχουν επίσης τα δικά τους μπαλκόνια, ενισχύοντας την αίσθηση του ανοιχτού και του φωτός.
Εκτός από τους καλαίσθητους χώρους, το διαμέρισμα περιλαμβάνει 5,77 τ.μ. αποθήκη στο υπόγειο και καθορισμένη θέση στάθμευσης. Το κτίριο έχει σχεδιαστεί με μοντέρνα, μινιμαλιστική αισθητική εστιασμένη στη λειτουργικότητα και έχει βαθμολογία A+ για ενεργειακή απόδοση, εξασφαλίζοντας άνεση και βιωσιμότητα.
Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μεγάλα παράθυρα για φυσικό φως, ημιυπαίθριους χώρους και βεράντες. Τα εσωτερικά φινιρίσματα θα είναι υψηλής ποιότητας, με φωτιστικά CMS, ευρωπαϊκά πλακάκια και είδη υγιεινής Ideal Standard. Το διαμέρισμα θα είναι επίσης εξοπλισμένο με κλιματισμό που τροφοδοτείται από αντλία θερμότητας και κάμερα κουδουνιού για πρόσθετη ασφάλεια.
Αυτό το ακίνητο αντιπροσωπεύει μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα μοντέρνο σπίτι σε μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές των Χανίων, συνδυάζοντας πολυτέλεια, πρακτικότητα και θέα που κόβει την ανάσα.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 04-7778.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
Email: info@ktimatoemporiki.gr
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Piano
2
Ascensore
No
Superficie
80 m²
Locali
2
Camere da letto
2
Bagni
1
Arredato
No
Balcone
No
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Altre caratteristiche
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 300.000
Prezzo al m²
3.750 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

A+

Scopri ogni angolo dell'immobile
+13 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista