1/13

Terratetto unifamiliare 88 m², da ristrutturare, Ano Sagkri, Naxos

Naxos
€ 495.000
3 locali
88 m²
1 bagno
No Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 29/07/2024
Descrizione

riferimento: nnr1098

Στο Καστράκι Νάξου, διατίθεται προς πώληση, μια μονοατοκία 88.00 τ.μ, χτισμένη σε οικόπεδο 195.00 τ.μ .Φαντάσου μια παλιά πέτρινη κατοικία, περιτριγυρισμένη από την απαλή αύρα της θάλασσας, που βρίσκεται παραθαλάσσια στο γραφικό οικισμό του Καστρακίου, νοτιοδυτικά της Νάξου. Οι πέτρινες τοιχοποιίες της, φτιαγμένες από ντόπια υλικά, φέρουν την ιστορία και τη γοητεία του χρόνου. Το κτίριο αποπνέει μια αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης, σαν να σου λέει τις ιστορίες που έχουν διαδραματιστεί ανάμεσα στους τοίχους του.

Από ταπαράθυρα της κατοικίας ανοίγεται μια πανοραμική θέα στη θάλασσα. Οι γαλάζιες αποχρώσεις του νερού αναμειγνύονται με τον ορίζοντα, προσφέροντας μια μαγευτική εικόνα που αλλάζει διαρκώς με το φως της μέρας. Τα ηλιοβασιλέματα εδώ είναι μοναδικά, με τις αποχρώσεις του πορτοκαλί και του μωβ να ζωγραφίζουν τον ουρανό, δημιουργώντας ένα σκηνικό που κόβει την ανάσα.
Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτής της κατοικίας είναι το δικαίωμα για οικοδόμηση δευτέρου ορόφου. Φαντάσου να προσθέσεις επιπλέον δωμάτια ή μια υπέροχη βεράντα, όπου θα μπορείς να απολαμβάνεις τον καφέ σου το πρωί ή μια ρομαντική βραδιά με θέα το ηλιοβασίλεμα.
Ο περιβάλλων χώρος είναι μια ωραία αυλή με , λουλούδια και αρώματα της φύσης, και η κοντινή θάλασσα προσφέρει όχι μόνο ομορφιά αλλά και πολλές δραστηριότητες, όπως κολύμπι και θαλάσσια σπορ.
Η πέτρινη αυτή κατοικία δεν είναι απλώς ένα σπίτι, αλλά ένα μέρος που μπορεί να γίνει το καταφύγιό σου, συνδυάζοντας την παράδοση και τη φυσική ομορφιά σε ένα μαγευτικό τοπίο.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
88 m²
Locali
3
Camere da letto
2
Bagni
1
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
2 in box privato/box in garage
Riscaldamento
Autonomo
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 495.000
Prezzo al m²
5.625 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

B+

Scopri ogni angolo dell'immobile
+10 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista