1/25

Maisonette Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης 340 15 Στύρα, Nea Stira, Stira

StiraΑγίου Κωνσταντίνου & Ελένης 340 15 Στύρα
€ 170.000
4 locali
75 m²
2 bagni
Balcone
Arredato
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 30/08/2024
Descrizione

riferimento: EK-7223521

Πωλείται συγκρότημα δύο κατοικιών προσόψεως στο κέντρο των Νέων Στύρων, σε απόσταση 150 μέτρων από τη θάλασσα (οργανωμένη πλάζ, αγορά) και από το λιμάνι.
Πρόκειται για μία διόροφη μεζονέτα με εσωτερική σκάλα ΙΣΟΓΕΙΟ- 1ος ΟΡΟΦΟΣ, και ένα ανεξάρτητο ισόγειο STUDIO συνολικού εμβαδού 75 τ.μ.

1 ) Η μεζονέτα εκτείνεται σε δύο επίπεδα ισόγειο και πρώτος όροφος που επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα. Το πρώτο επίπεδο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι με τζάκι, έχει μεγάλη βεράντα με θέα και αυλή. Το δεύτερο επίπεδο αποτελείται από υπνοδωμάτιο, WC και περιβάλλεται από γωνιακή βεράντα με πανοραμική θέα στη θάλασσα και στη φύση.

2 ) Το στούντιο είναι ισόγειο με ανεξάρτητη είσοδο, έχει πρόσβαση σε δικό του κήπο και αποτελείται από υπνοδωμάτιο, κουζίνα και WC. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής είτε της διαμονής είτε της εκμετάλλευσης.

Οι κατοικίες είναι αυτόνομες, ανεξάρτητες, φωτεινές, με βεράντες 25 τ. μ., με θέα στη θάλασσα και στην εξοχή, διαθέτουν κλιματισμό σε όλους τους χώρους, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες και είναι πλήρως επιπλωμένες. Ανήκουν σε συγκρότημα ανεξάρτητων μεζονετών άριστης αρχιτεκτονικής και περιβάλλονται από καταπράσινους κοινόχρηστους χώρους.
Οι κατοικίες δεν πουλιούνται ξεχωριστά και για την επίσκεψη-επίδειξη τους από τον ιδιοκτήτη απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου
του ενδιαφερόμενου αγοραστή.
Caratteristiche
Tipologia
Maisonette
Contratto
Vendita
Superficie
75 m²
Locali
4
Camere da letto
2
Bagni
2
Arredato
Balcone
Altre caratteristiche
  • Caminetto
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 170.000
Prezzo al m²
2.267 €/m²
Dettaglio dei costi
Spese condominio
€ 5/mese
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    2001
  • Stato

    Ottimo / Ristrutturato
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Privato