1/25

Bilocale ottimo stato, piano terra, Dikigorika, Voula

Voula
€ 1.700/mese
3 locali
84 m²
2 bagni
Piano T
No Ascensore
Balcone
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 09/08/2024
Descrizione

riferimento: W-02VO3P

Η ENGEL & VÖLKERS παρουσιάζει αποκλειστικά αυτό το πλήρως ανακαινισμένο ισόγειο διαμέρισμα σε μια από τις πιο αριστοκρατικές γειτονιές της Βούλας, μόλις 100 μέτρα από την παραλία. Το διαμέρισμα προσφέρει πολυτελή και άνετη διαβίωση με σύγχρονο σχεδιασμό.

Με την είσοδό σας, σας καλωσορίζει ο καλοδιατηρημένος κήπος, με το κόστος του κηπουρού να καλύπτεται από τον ιδιοκτήτη για τη δική σας ευκολία. Έξω, υπάρχει ντους για να ξεπλύνετε τον αθλητικό σας εξοπλισμό ή να φρεσκαριστείτε μετά την παραλία, διατηρώντας τους εσωτερικούς χώρους καθαρούς.

Το διαμέρισμα διαθέτει ευρύχωρο ενιαίο καθιστικό και κουζίνα, με δύο βεράντες που προσφέρουν χώρο χαλάρωσης και άπλετο φυσικό φως. Τα δύο υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός πολυτελούς master υπνοδωματίου. Η κουζίνα είναι κομψή και λειτουργική, ιδανική για γεύματα και φιλοξενία καλεσμένων.

Στο διαμέρισμα υπάρχει επίσης αποθήκη-πλυσταριό δίπλα στην κουζίνα, για πρακτική οργάνωση και αποθήκευση των απαραίτητων ειδών, διατηρώντας το χώρο καθαρό και τακτοποιημένο.

Το διαμέρισμα διαθέτει στοιχεία έξυπνου σπιτιού που ενισχύουν την ασφάλεια και τη συνδεσιμότητα. Ένα σύστημα συναγερμού με τηλεχειριζόμενα παντζούρια προσφέρει ηρεμία και προστασία, ενώ η τεχνολογία οπτικών ινών εξασφαλίζει γρήγορο internet. Ενσωματωμένες πρίζες USB προσφέρουν βολικές επιλογές φόρτισης και ο κλιματισμός σε όλα τα δωμάτια διατηρεί δροσερό το περιβάλλον.

Οι σύγχρονοι ηλεκτρικοί συλλέκτες για θέρμανση, σχεδιασμένοι για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, μαζί με τον ηλιακό θερμοσίφωνα προωθούν την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα. Αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται για να δημιουργήσουν έναν τεχνολογικά προηγμένο χώρο διαβίωσης που δίνει προτεραιότητα στην άνεση και την ενεργειακή απόδοση στη Βούλα.
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
Contratto
Affitto
Piano
Piano terra
Piani edificio
3
Ascensore
No
Superficie
84 m²
Locali
3
Camere da letto
2
Bagni
2
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in triplo vetro / metallo
  • Porta blindata
  • Impianto tv con parabola satellitare
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 1.700/mese
Prezzo al m²
20 €/m²
Dettaglio dei costi
Cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1975
  • Stato

    Ottimo / Ristrutturato
  • Riscaldamento

    Autonomo, alimentazione elettrica
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista