1/19

Maisonette secondo piano, Madytos, Nea Philadelfia

Nea Philadelfia
€ 225.000
4 locali
103 m²
2 bagni
Ascensore
Balcone
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 29/08/2024
Descrizione

riferimento: 18377

Στην καρδιά της Φιλαδέλφειας, σε μικρή απόσταση από το κέντρο, θα βρείτε αυτή την εξαιρετική μεζονέτα 2 επιπέδων 103 τ.μ. στον 2ο όροφο. Το ακίνητο βρίσκεται πλησίον σχολείων, αγοράς και αθλητικών εγκαταστάσεων, καθιστώντας το ελκυστική επιλογή για οικογένειες .

Το διαμέρισμα διαθέτει ενιαία κουζίνα με σαλόνι, τζάκι , ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο στον κύριο όροφο, όπως επίσης 2 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο στον κάτω όροφο προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα. Η μπροστινή βεράντα και τα παράθυρα σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού εξασφαλίζουν εξωτερικό χώρο και φυσικό φως.

Η υπόγεια αποθήκη των 3,30 τ.μ. παρέχει επιπλέον χώρο αποθήκευσης. Τα δάπεδα αποτελούνται από πλακάκι, ενώ τα υπνοδωμάτια διαθέτουν ξύλινα παρκέ για μια ζεστή και φιλόξενη αίσθηση.

Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, εξασφαλίζοντας άνεση κατά τους χειμερινούς μήνες. Η πόρτα ασφαλείας, το τζάκι και τα αλουμίνια με διπλά τζάμια ενισχύουν την ασφάλεια και την ενεργειακή αποδοτικότητα του χώρου. Επιπλέον, η υπόγεια θέση στάθμευσης των 11 τ.μ. προσφέρει άνεση στη στάθμευση του οχήματός σας.

Το κτίριο, κατασκευασμένο το 2009, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και περιλαμβάνει πόρτα ασφαλείας, υπόγειο με αποθηκευτικούς χώρους, θέσεις στάθμευσης, ασανσέρ και ταράτσα.

Αυτό το διαμέρισμα απέχει μόλις 1.8 χλμ με το αυτοκίνητο από τον σταθμό του Ηλεκτρικού του Περισσού και διαθέτει άμεση πρόσβαση στην Εθνική Οδό και στην Αττική Οδό.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8933
☎️ 210 6812500
Caratteristiche
Tipologia
Maisonette
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Piano
2
Piani edificio
4
Ascensore
Superficie
103 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Bagni
2
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a metano
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 225.000
Prezzo al m²
2.184 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

Δ

Virtual tour
Scopri ogni angolo dell'immobile
+16 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista