1/25

Attività commerciale in Vendita

ArgoΆργος, Ελλάδα
€ 200.000
No mura
160 m²
2 bagni

Nota

Annuncio aggiornato il 30/08/2024
Descrizione

riferimento: 2277


Πώληση Ψητοπωλείου στο Κέντρο του Άργους, Αργολίδα

Περιγραφή ΕπιχείρησηςΔιατίθεται προς πώληση επιτυχημένο και επικερδές ψητοπωλείο στην καρδιά του Άργους στην Αργολίδα. Η επιχείρηση στεγάζεται σε ισόγειο κατάστημα με συνολική επιφάνεια 160 τ.μ. και διαθέτει ακάλυπτο χώρο 30 τ.μ., καθώς και 15 τ.μ. χώρο στο πεζοδρόμιο.Λειτουργικότητα & ΥποδομέςΤο κατάστημα είναι πλήρως λειτουργικό και εξοπλισμένο, με εξαιρετική φήμη και μεγάλο πελατολόγιο. Η λειτουργία του είναι απρόσκοπτη με έμπειρο προσωπικό και γρήγορη εξυπηρέτηση. Το ψητοπωλείο προσφέρει την δυνατότητα παράδοσης παραγγελιών κατ’ οίκον, αλλά και άνετους χώρους για να απολαύσει κανείς το φαγητό του εντός του καταστήματος, με άνετα τραπεζοκαθίσματα και καναπέδες.Εξοπλισμός & ΔιακόσμησηΗ επιχείρηση διαθέτει κορυφαίο εξοπλισμό παρασκευής εδεσμάτων και εξαιρετική διακόσμηση. Μεταξύ των παροχών περιλαμβάνονται:Νέες τζαμαρίεςΚλιματιστικά και αεροκουρτίνεςΤηλεόραση και ηχοσύστημαΚάμερες ασφαλείας για την απόλυτη ασφάλειαΜηχανάκια για διανομήΤραπεζοκαθίσματα και καναπέδεςΣύστημα PDA για τις παραγγελίεςΕπενδυτική ΕυκαιρίαΗ πώληση αυτής της επιχείρησης αποτελεί μοναδική ευκαιρία για επενδυτές και επιχειρηματίες που επιθυμούν να αναλάβουν μια ήδη επιτυχημένη επιχείρηση με μεγάλη πελατεία και άριστη φήμη στην πόλη του Άργους.Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια επιχείρηση με αποδεδειγμένη επιτυχία και προοπτικές ανάπτυξης σε μια από τις πιο ζωντανές και πολυσύχναστες περιοχές της Αργολίδας. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου.

Μεσιτικό γραφείο: Αργολική Μεσιτική
Μπουμπουλίνας 19, Ναύπλιο
Τηλέφωνα: 27520 99099/6977667844
Εmail: argoliki.mesitiki@gmail.com
Για περισσότερα ακίνητα στον νομό Αργολίδας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του γραφείου μας www.argolikimesitiki.gr


Κωδικός αγγελίας: 2277 - Άργος Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιχείρηση (Ψητοπωλείο). Μηχάνημα γύρου, πλατό μονό, πλατό διπλό, τοστιέρα, hog tom πατάτας, φριτέζες, ψυγείο πάγκος - βιτρίνα, πάγκοι - αποθηκευτικοί χώροι, ψησταριά με ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο, καμίνι με πυρότουβλα, διπλοί θάλαμοι, διπλοί νεροχύτες, ποτηροθήκες, τριπλό πάσο σερβιτόρου, διπλό ψυγείο αναψυκτικών, μονό ψυγείο μπίρας, ραφιέρα για πιάτα, τραπεζάκι κοπής κρεάτων, φούρνος μικροκυμάτων, μεγάλο πλυντήριο πιάτων, καταψύκτες, οθόνες υπολογιστή για παραγγελίες, ταμειακή μηχανή, τραπέζια διπλά mexil, καθίσματα mexil, καναπέδες, tv 86 ιντσών, 4 καινούργια μηχανάκια για delivery με κουτιά μεταφοράς, κάμερες ασφαλείας, πυροσβεστήρες, τζαμαρίες σπαστές, κλιματιστικά, αεροκουρτίνες, ηχοσύστημα για μουσική, - Τιμή: 200.000 € 
Caratteristiche
Contratto
Vendita
Tipologia
Attività commerciale | senza mura
Superficie
160 m²
Locali
2 bagni
Altre caratteristiche
  • Arredato
  • Impianto di allarme
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 200.000
Prezzo al m²
1.250 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    2024
  • Stato

    Nuovo / In costruzione
  • Riscaldamento

    Centralizzato, alimentazione elettrica
Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista