Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/11
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Terratetto unifamiliare Χανιά, Centro, Chania

ChaniaΧανιά
€ 250.000
2 locali
62 m²
2 bagni
No Ascensore
Arredato
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 02/08/2024
Descrizione

riferimento: 1085923

Σπίτι προς πώληση στην Παλιά Πόλη των Χανίων. Ανακαλύψτε αυτό το μαγευτικό σπίτι 62 τ.μ. που βρίσκεται στους μαγευτικούς πεζόδρομους της Παλιάς Πόλης των Χανίων. Σε ένα γραφικό σοκάκι, αυτό το γοητευτικό σπίτι προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό παραδοσιακού χαρακτήρα και σύγχρονων ανέσεων.
Στο ισόγειο, θα βρείτε ένα άνετο καθιστικό που συμπληρώνεται από μια υπέροχη κουζίνα, ιδανική για γαστρονομικές περιπέτειες. Το μπάνιο, με μπανιέρα, προσθέτει μια πινελιά πολυτέλειας σε αυτό το γραφικό σπίτι. Οι εσωτερικές ξύλινες σκάλες σας οδηγούν στον επάνω όροφο, όπου σας περιμένει ένας μοναδικός χώρος ύπνου. Το κυρίως κρεβάτι συνοδεύεται από ημιώροφο, μεγιστοποιώντας τον χώρο και προσθέτοντας μια ιδιότροπη πινελιά. Επιπλέον, ένα βολικό WC βρίσκεται σε αυτόν τον όροφο.
Το αποκορύφωμα αυτού του ακινήτου είναι η ευρύχωρη βεράντα, με όμορφα πλακάκια και προσφέρει υπέροχη θέα στον πεζόδρομο από κάτω. Είναι ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ ή να χαλαρώσετε το βράδυ. Οι σύγχρονες ανέσεις, όπως ο ηλιακός θερμοσίφωνας και ο κλιματισμός, εξασφαλίζουν άνεση όλο το χρόνο. Το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο, έτοιμο για να μετακομίσετε ή να συνεχίσετε την επιτυχημένη χρήση του ως άκρως κερδοφόρο ενοίκιο διακοπών.
Μόλις 300 μέτρα μακριά από το παλιό λιμάνι και κοντά σε μια γοητευτική πλατεία στολισμένη με πλατάνια, παραδοσιακές ταβέρνες και καφετέριες, αυτό το κατάλυμα σας τοποθετεί στην καρδιά των Χανίων με ζωντανή και ιστορική ατμόσφαιρα. Αγκαλιάστε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι της πλούσιας ιστορίας των Παλιών Πόλεων των Χανίων, όπου κάθε γωνιά αυτού του υπέροχου σπιτιού λέει μια ιστορία.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 04-7823.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
Email: info@ktimatoemporiki.gr
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
62 m²
Locali
2
Camere da letto
1
Bagni
2
Arredato
Balcone
No
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Altre caratteristiche
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 250.000
Prezzo al m²
4.032 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

A+

Scopri ogni angolo dell'immobile
+8 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista