Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
1/25
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι

Maisonette Δραπανιάς, Drapanias, Mithimni

MithimniΔραπανιάς
€ 349.000
5 locali
123 m²
2 bagni
No Ascensore

Nota

Annuncio aggiornato il 02/08/2024
Descrizione

riferimento: 2741


Αυτή η νεόκτιστη, εξαιρετικής κατασκευής κατοικία βρίσκεται στα όρια του Δραπανιά, ενός όμορφου χωριού στον κόλπο της Κισσάμου, το οποίο διαθέτει μίνι μάρκετ, φούρνους, ταβέρνες, σχολείο και φαρμακείο. Η κατοικία κατασκευάστηκε το 2022-23 και εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Στην είσοδο του υπάρχει υπάρχει μια μεγάλη αυλή (50μ²), περιφραγμένη και σκιερή, με ελκυστικό κήπο και σύστημα άρδευσης, φωτισμό, μεγάλη ψησταριά και εξωτερική κουζίνα. Στο ισόγειο, ο πρώτος χώρος που συναντά κανείς είναι ένα ευρύχωρο, ψηλοτάβανο σαλόνι, με πολλά παράθυρα που διοχετεύουν το φυσικό φως για να φωτίσουν τον τεράστιο χώρο, και μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, . Τα ταβάνια είναι από λευκό ξύλο που υποστηρίζεται από λευκές ατσάλινες δοκούς. Ένας διάδρομος από το σαλόνι οδηγεί στα δύο υπνοδωμάτια, το καθένα με χώρο για ντουλάπα και μπαλκονόπορτα που οδηγεί σε μπαλκόνι που βλέπει στον πίσω κήπο, ένα μεγάλο μπάνιο με νιπτήρα, WC, ντους και πλυντήριο ρούχων. Εντυπωσιακές σκάλες, κατασκευασμένες από λουστραρισμένο κόντρα πλακέ θαλάσσης με ανοξείδωτο χάλυβα και αδιαφανές γυαλί, οδηγούν στον πρώτο όροφο.

Ο πρώτος όροφος (σοφίτα) αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, το καθένα με χώρο για ντουλάπα και μεγάλη μπαλκονόπορτα που προσφέρει όμορφη θέα στους ελαιώνες της περιοχής και τον κόλπο της Κισσάμου, ένα μεγάλο μπάνιο με νιπτήρα, WC και ντους. Ο πρώτος όροφος έχει παντού όμορφα πλακάκια σε όψη ξύλου. Εξωτερικά, υπάρχει πλαϊνός και πίσω κήπος με όμορφα φυτά και ελαιόδεντρα, χώρος στάθμευσης και χώρος για πισίνα εάν επιθυμεί να κατασκευάσει ο μελλοντικός αγοραστής.

Η κατοικία έχει κατασκευαστεί με  υλικά υψηλής ποιότητας και προσφέρεται για μόνιμη κατοικία. Διαθέτει κεραμοσκεπή, πόρτες / παράθυρα / σίτες / ηλεκτρικά ρολά από αλουμίνιο, ηλιακό θερμοσίφωνα, πόρτα ασφαλείας, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνια, έτοιμες συνδέσεις για κλιματισμό, σωληνώσεις για μελλοντική εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης και είναι πλήρως μονωμένη εσωτερικά και εξωτερικά, . Υπάρχει υπόλοιπο δόμησης 157μ² σε αυτό το οικόπεδο και χώρος για πισίνα.

Αυτό το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, ανάμεσα σε ελαιώνες στη διαδρομή του λεωφορείου Κίσσαμος-Χανιά, σε απόσταση (1500μ) από αμμώδεις παραλίες που βρίσκονται κατά μήκος του κόλπου και μόλις 5 λεπτά οδικώς από την Κίσσαμο με τα πολλά καταστήματά της, το κέντρο υγείας και τις παραλίες. Η όμορφη και ζωντανή παλιά πόλη των Χανίων απέχει μόλις 25 λεπτά.

Σημαντική σημείωση! Το διπλανό οικόπεδο που είναι επίσης 432μ² και χτίζει 240μ², μπορεί να πουληθεί σε συνδυασμό με το σπίτι στην τιμή των 399.000€!






Caratteristiche
Tipologia
Maisonette | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
123 m²
Locali
5
Camere da letto
4
Bagni
2
Arredato
No
Balcone
No
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentazione elettrica
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Mansarda
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 349.000
Prezzo al m²
2.837 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

A

Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista