1/25

Maisonette Αλμυρίδα, Plaka, Vamos

VamosΑλμυρίδα
€ 350.000
3 locali
95 m²
2 bagni
No Ascensore
Arredato
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 10/09/2024
Descrizione

riferimento: 2-177



Η μεζονέτα είναι διαμορφωμένη σε δύο επίπεδα. Το ισόγειο αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας, μια τραπεζαρία (πρώην 2ο υπνοδωμάτιο ισογείου) με πρόσβαση στον κήπο και το αίθριο, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Στον ενιαίο χώρο υπάρχει ένα ενεργειακό τζάκι με pellet που συνδέεται με τα καλοριφέρ και προσφέρει θέρμανση σε όλη την κατοικία.

Μια μαρμάρινη σκάλα οδηγεί στον όροφο όπου υπάρχει ένα ακόμα υπνοδωμάτιο με δικό του μεγάλο μπάνιο και πρόσβαση στην υπέροχη ευρύχωρη βεράντα η οποία απολαμβάνει απεριόριστη θέα στην ύπαιθρο και τα Λευκά Όρη.


Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει ένα πετρόκτιστο BBQ με νεροχύτη και ένας μεγάλος αίθριος χώρος τραπεζαρίας που μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση.
Το οικόπεδο διαθέτει άπλετο χώρο για μελλοντική κατασκευή πισίνας.


Επιπλέον χαρακτηριστικά: Ανοιχτές θέσεις στάθμευσης, εξωτερική αποθήκη, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, δάπεδα από πλακάκια, ηλιακός θερμοσίφωνας, κλιματισμός σε όλους τους χώρους. Πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικά είδη.

Έτος κατασκευής: 2004.
Έτος ανακαίνισης: 2011.

Η Αλμυρίδα είναι ένας παραθαλάσσιος κατά κύριο λόγο τουριστικός οικισμός με υπέροχη αμμώδη παραλία περίπου 2 χλμ, πολλές ταβέρνες και καφέ. Το χωριό βρίσκεται σε απόσταση 22 χλμ από τα Χανιά, στην καρδιά του Αποκόρωνα, σε μια περιοχή με άφθονη φυσική ομορφιά και αρκετά τοπικά αξιοθέατα που αξίζουν εξερεύνηση. Τα γειτονικά χωριά Βάμος και Καλύβες προσφέρουν πολλές υπηρεσίες, όπως κέντρα υγείας, τράπεζες, εμπορικά μαγαζιά, καφέ κ.α.

Caratteristiche
Tipologia
Maisonette
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
95 m²
Locali
3
Camere da letto
2
Bagni
2
Arredato
Balcone
No
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a pellet
Altre caratteristiche
  • Caminetto
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 350.000
Prezzo al m²
3.684 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

Γ

Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista