Maisonette Χανιά, Centro, Chania

ChaniaΧανιά
€ 494.801
4 locali
122 m²
3 bagni
No Ascensore
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 19/08/2024
Descrizione

riferimento: 1086993

Προς πώληση Αποκλειστικά από την Keller Williams Cretan Properties Μεζονέτα 5ου και 6ου ορόφου στην περιοχή της Νέα Χώρας

Αυτό το υπό κατασκευή διαμέρισμα δύο επιπέδων που η αποπεράτωση θα γίνει το 2025, έχει εμβαδόν 122,81 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 290,74 τ.μ. Προσφέρει έναν σύγχρονο και άνετο χώρο διαβίωσης με υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά και ανέσεις, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για επένδυση ή μόνιμη κατοικία.

Το διαμέρισμα προσφέρει 3 ευρύχωρα και φωτεινά υπνοδωμάτια με ανεξάρτητες βεράντες, το ένα στον 5ο όροφο και τα υπόλοιπα 2 στον 6ο, 3 μοντέρνα μπάνια με σύγχρονες εγκαταστάσεις ένα στον 5ο όροφο και δύο στον 6ο όροφο. Στον 5ο όροφο επίσης συναντάμε μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με υψηλής ποιότητας και ένα μεγάλο και άνετο σαλόνι, ιδανικό για οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Η ποιότητα κατασκευής του διαμερίσματος εξασφαλίζει ένα άνετο και οικονομικό περιβάλλον διαβίωσης. Το ακίνητο διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, τα οποία προσφέρουν εξαιρετική θερμομόνωση και ηχομόνωση, τα δάπεδα του διαμερίσματος είναι επενδυμένα με ποιοτικά πλακάκια που συνδυάζουν αντοχή και εύκολη συντήρηση.

Η ενεργειακή απόδοση του διαμερίσματος είναι εξαιρετική, με πιστοποιητικό ενεργειακής κλάσης Α++. Αυτό σημαίνει ότι το ακίνητο διαθέτει άριστη θερμομόνωση και έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την κατανάλωση ενέργειας.

Το διαμέρισμα είναι κοντά σε συγκοινωνίες, πάρκο, παραλία, σχολείο, σούπερ μάρκετ και κέντρα διασκέδασης ενώ απέχει μόλις 1 χιλιόμετρο από το κέντρο των Χανίων, 500 μέτρα από την παραλία της Νέας Χώρας, 7 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σούδας και 15 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Χανίων.

Η τιμή αυτή της μοναδικής μεζονέτας είναι: €494.801

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο +306974341058, μέσω email στο p.prekatsakis@kwgreece.gr, ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση https://kwcp.gr.
Caratteristiche
Tipologia
Maisonette
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Piano
5
Ascensore
No
Superficie
122 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Bagni
3
Arredato
No
Balcone
No
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Altre caratteristiche
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 494.801
Prezzo al m²
4.056 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

A+

Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista