1/24

Terreno edificabile in Vendita

KallindoiaΠετροκέρασα
€ 8.500
157 m²

Nota

Annuncio aggiornato il 08/08/2024
Descrizione

riferimento: 3065113

Κωδικός ακινήτου: 3065113 - Καλλίνδοια Πετροκέρασα ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο επίπεδο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 157 τ.μ. Διαθέτει πρόσοψη 8 μέτρα, βάθος 20 μέτρα Τιμή: 8.500 €
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 157 τμ ΕΝΤΟΣ σχεδίου και ΕΝΤΟΣ ζώνης στα Πετροκέρασα.
Τα Πετροκέρασα ανήκουν στον νομό Θεσσαλονίκης του Δήμου Λαγκαδά. Είναι ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό χτισμένο στην πλαγιά του όρους Ομβριανός. Βρίσκεται σε υψόμετρο 580 μέτρα και δικαίως χαρακτηρίζεται ως το Πήλιο του Νομού Θεσσαλονίκη με τα εντυπωσιακά  και καλοδιατηρημένα πέτρινα σπίτια, τυπικά δείγματα της μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής, τα στενά δρομάκια, τα αιωνόβια πλατάνια, τις βρύσες και τα πηγάδια.

Το συγκεκριμένο οικόπεδο βρίσκεται μέσα στο χωριό, σε εξαιρετικό σημείο με ανοιχτωσιά και θέα. με πολύ καλό συντελεστή που επιτρέπει δόμηση μέχρι περίπου 200τμ. Μπορεί να δημιουργηθεί μια πολύ όμορφη και άνετη μονοκατοικία με ωραία αυλή σε ένα πανέμορφο και καταπράσινο περιβάλλον.!! Μπορεί άμεσα να μπει στο δίκτυο ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτρικού ρεύματος( με την οικοδομική άδεια). Για τους λάτρεις του βουνού, της ήσυχης ζωής στη φύση σε ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον σε μόνο 50 χιλιόμετρα από την πόλη. Το χωριό αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς τα τελευταία χρόνια καθώς το επιλέγουν πολλοί ως τόπο ξεκούρασης και διακοπών αλλά και ως μόνιμη κατοικία!

Caratteristiche
Contratto
Vendita
Tipologia
Terreno edificabile
Superficie
157 m²
Altre caratteristiche
  • Esposizione nord, est
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 8.500
Prezzo al m²
54 €/m²
Scopri ogni angolo dell'immobile
+21 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista