1/18

Trilocale primo piano, Ano Melissia, Melissia

Melissia
€ 350.000
4 locali
110 m²
2 bagni
Piano 1
Ascensore
Balcone
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 10/08/2024
Descrizione

riferimento: W-02WM0I

Βιώστε τη σύγχρονη ζωή στα καλύτερά της σε αυτό το φωτεινό και κομψό διαμέρισμα 1ου ορόφου, που προσφέρει εκπληκτική θέα στο βουνό της Πεντέλης. Τοποθετημένη στην επιθυμητή περιοχή "Πανόραμα" των Μελισσίων, αυτή η κατοικία 3 υπνοδωματίων και 2 μπάνιων συνδυάζει άψογα την άνεση, την κομψότητα και τη φυσική ομορφιά.
Καθώς εισέρχεστε στο ευρύχωρο σαλόνι, σας καλωσορίζει αμέσως μια αφθονία φυσικού φωτός που ρέει μέσα από μεγάλα παράθυρα, αναδεικνύοντας τη μοντέρνα διακόσμηση του διαμερίσματος και τα ζεστά παρκέ δάπεδα. Ένα κομψό τζάκι χρησιμεύει ως σημείο ενδιαφέροντος, προσθέτοντας τόσο ζεστασιά όσο και εκλέπτυνση στο χώρο. Η ανοιχτή διαρρύθμιση εξασφαλίζει ομαλή ροή από το καθιστικό στην τραπεζαρία, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα γεύματα με φόντο την εκπληκτική θέα στο βουνό.
Η σύγχρονη κουζίνα, που συνδέεται με το καθιστικό μέσω ενός εσωτερικού παραθύρου, προσφέρει λειτουργικότητα και στυλ. Διαθέτει ουδέτερους, ζεστούς τόνους που συμπληρώνουν το φυσικό φως, δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα ιδανική για μαγείρεμα και διασκέδαση.
Στο τέλος του διαδρόμου, θα βρείτε τρία ευρύχωρα και φωτεινά υπνοδωμάτια, που παρέχουν άφθονο χώρο για χαλάρωση και ξεκούραση. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει επίσης δύο καλά εξοπλισμένα μπάνια, το ένα εκ των οποίων διαθέτει ένα βολικό ντους, σχεδιασμένο για να κάνει την καθημερινή ζωή πιο άνετη.
Στις πρόσθετες παροχές περιλαμβάνονται αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, ηλιακός θερμοσίφωνας, παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σύστημα συναγερμού και πόρτα ασφαλείας για την ηρεμία σας, ενώ το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση. Το ακίνητο διαθέτει επίσης 2 βολικές θέσεις στάθμευσης και μια αποθήκη.
Σε απόσταση μόλις λίγων λεπτών από τα τοπικά καταστήματα, τα εστιατόρια και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει το τέλειο μείγμα πολυτελούς διαβίωσης, εκπληκτικής θέασης και εύκολης πρόσβασης στις αστικές ανέσεις. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν ήρεμο τρόπο ζωής στα Βόρεια Προάστια.
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Piano
1
Piani edificio
4
Ascensore
Superficie
110 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Bagni
2
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
2 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a metano
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
  • Impianto tv con parabola satellitare
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 350.000
Prezzo al m²
3.182 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    2008
  • Riscaldamento

    Centralizzato, alimentato a metano
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+15 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista