1/20

Terratetto unifamiliare 214 m², nuova, Kato Almiri, Saronikos

Saronikos
€ 520.000
5+ locali
214 m²
3 bagni
Balcone
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 10/08/2024
Descrizione

riferimento: 3448

Στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, και σε ωραίο σημείο 650 μ. σε ευθεία γραμμή από την κοντινότερη παραλία, διατίθεται προς πώληση συγκρότημα κατοικιών τοποθετημένο στο δικό του μεγάλο διαμπερές και γωνιακό οικόπεδο συνολικής έκτασης 2.300m².

Στο οικόπεδο υπάρχουν:
• Μονοκατοικία 50m² με 58m² σκεπαστή βεράντα που οδηγεί σε bbq και ξυλόφουρνο. Η κατοικία έχει ενιαίο καθιστικό-κουζίνα και 1 μπάνιο και στο πίσω μέρος της μικρή αποθήκη. Με a/c, τζάκι, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια και ηλεκτρικά ρολά, κιγκλιδώματα ασφαλείας, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό. 
• Υπό κατασκευή ψηλοτάβανη και διαμπερή μεζονέτα 165m² με θέα θάλασσα με 82,5m² ανεξάρτητο ημι-υπόγειο. Πρόκειται για κατασκευή που έχει μείνει στα μπετά τα οποία ολοκληρώθηκαν το 2007.  Στο πρώτο επίπεδο (υπερυψωμένο ισόγειο) υπάρχει ενιαίο καθιστικό-κουζίνα με τζάκι και έξοδο σε βεράντα, 1 υ/δ με τη δική του βεράντα, 1 μπάνιο. Μέσω εσωτερικής σκάλας οδηγούμαστε στον 1ο όροφο που συναντάμε 4 υ/δ με περιμετρική βεράντα με θέα θάλασσα, και 1 μπάνιο. 

Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο κήπος αποτελεί έναν καταπράσινο παράδεισο όπου πέρα των καλλιεργιών: εσπεριδοειδή (λεμονιές κυρίως και πορτοκαλιές) και ενός ελαιώνα με 13 ρίζες παραγωγικές ελιές βρίσκει κανείς ένα σωρό πανέμορφα δέντρα - όπως καναδέζικος πλάτανος και αροκάρια - και φυτά. Για τις ανάγκες του κήπου υπάρχει παντού αυτόματο πότισμα με το νερό να έρχεται από αδειοδοτούμενη γεώτρηση εντός του οικοπέδου (με ηλεκτρονικές βάνες). 

Το μπροστινό κομμάτι του οικοπέδου είναι τσιμεντοστρωμένο με διαμορφωμένο μονοπάτι που οδηγεί στη 2η κατοικία. Το οικόπεδο έχει δύο εισόδους, έχει περιμετρική φωτιζόμενη μάντρα με κάγκελο (με υποδοχή για συναγερμό), συρόμενη πόρτα εισόδου και 2η για πεζούς, και χώρο ανοιχτής στάθμευσης 4 αυτοκινήτων. 

Πρόκειται για μια κατοικία που στην περατωμένη της μορφή καλύπτει με το παραπάνω τις στεγαστικές ανάγκες μιας μεγάλης οικογένειας, Το μεγάλο ανεξάρτητο ημι-υπόγειο μπορεί εξίσου να διαμορφωθεί σε κατοικία (στην παρούσα μορφή είναι δηλωμένο ως αποθήκη) ενώ η μπροστινή μονοκατοικία/studio να προσφέρεται ιδανικά για ξενώνας. 

Ιδανικό τόσο για μόνιμη όσο και για εξοχική κατοικία. 
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Piano
Piano rialzato
Piani edificio
1
Superficie
214 m²
Locali
5+
Camere da letto
5
Bagni
3
Balcone
Box, posti auto
4 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 520.000
Prezzo al m²
2.430 €/m²
Efficienza energetica
  • Stato

    Nuovo / In costruzione
  • Riscaldamento

    Centralizzato
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+17 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Νικόλ Λαφαζάνη