Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος
Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
Σαλόνι
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
1/25
Πισίνα
Πισίνα

Terratetto unifamiliare Δίδυμα, Κρανίδι, Didima, Kranidi

KranidiΔίδυμα, Κρανίδι
€ 2.500.000
5+ locali
280 m²
3+ bagni
Ascensore
Balcone
Arredato
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 28/08/2024
Descrizione

riferimento: 1-428

Κωδικός ακινήτου: 1-428 - Κρανίδι Σαλάντι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 280 τ.μ. σε οικόπεδο 1400 τ.μ. μόνο 250 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 6 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2007 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 15 τ.μ., κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, τριπλή ενέργεια, θέρμανση ανα επίπεδο, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, τριπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, BBQ, dressing room, laundry room, δορυφορική κεραία, κάμερες, θυροτηλεόραση, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από πόλη 15000 μέτρα απόσταση από χωριό 2000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 187000 μέτρα - Τιμή: 2.500.000 €
Πωλείται στο σύχρονο συγκρότημα Κόστα Μπιανκα μοναδική βίλα , εξαιρετικής ποιότητας , κατασκευής του 2007, σε ένα οικόπεδο 1400 τμ , όπου ο κήπος είναι τέλειος, πανέμορφος, με απίστευτη αρχιτεκτονική, πλήθος φυτών και δέντρων. 
όλα τα έπιπλα του σπιτιού είναι εισαγωγής από Ιταλία ,στο σαλόνι πχ έχει Bontenti καναπέδες, και διατίθεται πλήρως εξοπλισμένο και επιπλωμένο (Roche Boboi, Κουζίνα Ferretti,  Corian πάγκοι, Ηλ. Συσκευές Franke, Ήχο σύστημα Bosch, bright φωτιστικά, Air-conditioning new one 2020 της LG και μονάδες κλιματιστικών σε όλους τους χώρους και τα δωμάτια,  παντού! Αντικεραυνικο σύστημα, μηχανοστάσιο για την πισίνα, αντλίες, κεντρικό πίνακα, προεγκατάσταση για κάμερες και συνεγερμό. Το οικόπεδο είναι σε εξαιρετική θέση με θέα προς το νησί του Λιβανού , ενώ η πισινα είναι με υπερχείλιση , οι εξωτερικοί χώροι είναι εξαιρετικής αισθητικής, με διαμορφωμένο καθιστικό κάτω από τα δέντρα, με μόνιμη δροσιά και αεράκι είτε φυσικό είτε από τους αισθητικά υπέροχους ψάθινους ανεμιστήρες!  Διαθέτει 5 κρεβατοκαμαρες οι 4 είναι μάστερ και έχει επιπλέον 2 δωμάτια , το ένα είναι της υπηρεσίας, πλησίον του laundry και των λοιπών βοηθητικών χώρων.  Στο εξωτερικό χώρο θα βρούμε έναν χώρο ειδικό για διασκέδαση και πάρτυ, ενώ οι κυβόλιθοι δίνουν άλλη αίσθηση στον επισκέπτη για το ακίνητο. 
Η είσοδος είναι επιβλητική, η μάντρα είναι πέτρινη και η βλάστηση είναι μοναδική ! 
Σε απόσταση 2 ωρών μόνον από την Αθήνα μέσω του δρόμου της Επιδαύρου, σε προνομιακή θέση, δίπλα στην πανέμορφη παραλία της περιοχής. Από τα τεράστια πλεονεκτήματα για να κάνει κανείς μία τέτοια επένδυση είναι η ανάπτυξη που θα γνωρίσει το σημείο, τώρα που το εμβληματικό ξενοδοχείο, πέρασε σε χέρια επενδυτών και ανακοινώθηκε το Brand Name The Radisson Hotel . 
Η απόσταση από την Κόστα είναι μόλις 25 για να πάει κανείς μία βόλτα στο κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών ή να απολαύσει ωραίο φαγητό στα διάσημα στέκια Restaurant της περιοχής , όπως στην Ταβέρνα της Γιαγιάς, στο Δορούφι, στο ΑΜΑΝ ΖΟΕ beach, στην Κοιλάδα για γαρίδες. 

Κοντά στο Ναύπλιο για έναν καφέ, στην γραφική Ερμιόνη, και στο πορθμείο στο Μετόχι όπου μπορεί κανείς να περάσει στην Ύδρα με το καραβάκι για μία ημερήσια εκδρομή! 

Το σπίτι αυτό είναι καθαρά και επενδυτικού χαρακτήρα , αφού μπορεί να εκμισθωθεί με την σεζόν ή με την εβδομάδα και να αποτελέσει ένα πρώτης τάξεως εισόδημα για τον ιδιοκτήτη του. Διατίθεται μαζί με προσωπικό για την καθημερινή καθαριότητα και σεφ για μαγείρεμα. 

Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας ενημερώσουμε πλήρως για το εξαιρετικό αυτό σπίτι, επισκεφτείτε την σελίδα μας για να διαπιστώσετε τις πρόσθετες υπηρεσίες που παρέχουμε www.paparounisgroup.gr , τέλος καλέστε μας για να προγραμματίσετε μία επίσκεψη. 
Εξειδικευμένοι συνεργάτες μπορούν να σας εξυπηρετήσουν καθημερινά σε ένα από τα 3 γραφεία μας , στην Αθήνα, στην Αργολίδα και στην Ύδρα . 


Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Ascensore
Superficie
280 m²
Locali
5+
Camere da letto
6
Bagni
3+
Arredato
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentazione elettrica
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Porta blindata
  • Impianto tv con parabola satellitare
  • Piscina
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 2.500.000
Prezzo al m²
8.929 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

A

Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista