1/12

Studio in vendita, Gkyzi - Arios Pagos, Gizi - Pedion Areos

Gizi - Pedion Areos
€ 95.000
2 locali
36 m²
1 bagno
Piano 6
Ascensore
Balcone
Arredato

Nota

Annuncio aggiornato il 21/08/2024
Descrizione

riferimento: W-02W6GK

Πρόκειται για ενα πολύ όμορφο στούντιο ρετιρέ 6ου ορόφου, με βεράντα με θέα στο λόφο του Λυκαβηττού, εσωτερικό και ήσυχο. Διαθέτει έναν ενιαίο χώρο με παράθυρο στη μια ακρη και μεγάλη μπαλκονόπορτα στην άλλη πλευρά, και έτσι όπως είναι διαμπερές είναι και φωτεινό. Εχει ένα μικρό γωνιακό τζάκι και επικοινωνεί με την κουζίνα και απο αυτήν την πλευρά με μια ωραία λευκή ξύλινη κατασκευή με παράθυρο . Το χώλλ απο το οποίο μπαίνουμε στο διαμέρισμα αυτό διαθέτει ντουλάπες και έχει προσβαση στην κουζίνα στο μπάνιο και στον κύριο αυτό χώρο , που καλύπτει ανετα και ανάγκες καθιστικού και υπνοδωματίου.
Θα μπορούσε να διατεθεί και για επαγγελματική χρήση.
Το ενεργειακό πιστοποιητικό βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η περιοχή του Γκύζη συνορεύει βόρεια με το Πολύγωνο, με όριο την οδό Πριγκηποννήσων (συνέχεια της οδού Ευελπίδων), νότια με τη Νεάπολη με όριο τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, ανατολικά και με όριο την οδό Κυρίλλου Λουκάρεως με τη συνοικία Αβέρωφ, Κουντουριώτικα και τους Αμπελοκήπους και δυτικά με το Πεδίον του Άρεως.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η περιοχή του Γκύζη βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας είναι πυκνοκατοικημένη και αποτελεί μία συνοικία η οποία διαθέτει αρκετές πλατείες αλλά και στέκια που της προσδίδουν ζωντάνια. Σε κοντινή απόσταση από την περιοχή βρίσκεται το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πεδίον του Άρεως που είναι το μεγαλύτερο δημόσιο άλσος της Αθήνας και φιλοξενεί και το θέατρο Άλσος.
Προσβασιμότητα:Η περιοχή εξυπηρετείται από την Γραμμή 3 του μετρό και, συγκεκριμένα, από το σταθμό Αμπελόκηποι καθώς και από πολλές γραμμές λεωφορείων.
Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Caratteristiche
Tipologia
Studio
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Piano
6
Piani edificio
6
Ascensore
Superficie
36 m²
Locali
2
Camere da letto
1
Bagni
1
Arredato
Balcone
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Infissi esterni in vetro / legno
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 95.000
Prezzo al m²
2.639 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1965
  • Stato

    Da ristrutturare
  • Riscaldamento

    Centralizzato, alimentato a gasolio
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+9 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista