1/23

Studio in vendita, Omonoia, Centro di Atene

Centro di Atene
€ 550.000
140 m²
Piano 5
Ascensore

Nota

Annuncio aggiornato il 30/08/2024
Descrizione

riferimento: 7031001-437

Σας παρουσιάζουμε μια μοναδική εμπειρία σύγχρονης διαβίωσης στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Ανακαλύψτε την επιτομή του σύγχρονου τρόπου ζωής, με αυτή την αποκλειστική ευκαιρία. Ένα μοναδικό συγκρότημα από τέσσερα πλήρως εξοπλισμένα studios, με κοινόχρηστο χώρο εργασίας με κρεμαστούς κήπους, θέα την Ακρόπολη και υψηλές τεχνολογικές προδιαγραφές, ενώ ενσωματώνει αρμονικά τη βιωσιμότητα, την άνεση και την καινοτομία. Κατασκευασμένη για τον απαιτητικό αγοραστή, αυτή η εξαιρετική ευκαιρία προσφέρει όχι μόνο ένα πολυτελές κατάλυμα, αλλά παρουσιάζει και ποικίλες δυνατότητες επένδυσης.

Έξυπνοι και Πράσινοι Χώροι Διαβίωσης:

Καταλαμβάνοντας 140 τμ, η ιδιοκτησία μας περιλαμβάνει τέσσερα πολυτελή στούντιο με ιδιωτικά μπάνια, ένα αρμονικά ενσωματωμένο κοινόβιο χώρο (συν)εργασίας με κρεμαστό κήπο και ένα κοινόχρηστο χώρο πλυντηρίου. Κάθε στούντιο είναι εξοπλισμένο με ΑΑΑ συσκευές, αντικατοπτρίζοντας έτσι τη δέσμευσή μας για έξυπνη και πράσινη διαβίωση. Το κτίριο αποτελείται από οκτώ ορόφους που περιλαμβάνουν έξι κατοικίες και δύο επαγγελματικούς ορόφους. Η ιδιοκτησία μας βρίσκεται στον πέμπτο όροφο, εξασφαλίζοντας την τέλεια ισορροπία άνεσης και αστικής προσβασιμότητας.

Η Σύγχρονη Διαβίωση Επαναπροσδιορίζεται:

Ανακαλύψτε έναν τρόπο ζωής εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον και τις τεχνολογίες αιχμής, κατάλληλο για ψηφιακούς νομάδες και φυσιολάτρες. Με γνώμονα τη βιωσιμότητα, η ιδιοκτησία μας περιλαμβάνει:

Κρεμαστοί Κήποι: Απολαύστε τη φύση μέσα από το χώρο σας, με κήπους που μπορούν να περιλαμβάνουν ακόμη και εποχικά καρποφόρα δέντρα.

Οάση Συνέργιας: Ζήστε την τέλεια ισορροπία μεταξύ εργασίας και χαλάρωσης σε ένα πράσινο περιβάλλον, με υψηλής ταχύτητας wi-fi, πόρτες δικτύου και θύρες USB , υγιεινές επιλογές σνακ και μηχανή καφέ, η ιδανική επιλογή για τηλεργασία.

Κοινόχρηστος Χώρος: Κοινονικοποιηθείτε αναπτύσσοντας τις επαφές σας μέσα από τον κοινόχρηστο χώρο εργασίας, ιδανικό για νέους επαγγελματίες ή φοιτητές που έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Εσωτερικός Σχεδιασμός : Απολαύστε την κομψότητα ενός σύγχρονου σχεδιασμού εσωτερικών χώρων, που σας εξασφαλίζει τόσο στυλ όσο και λειτουργικότητα.

Θέα της Ακρόπολης: Χαλαρώστε στην ταράτσα με μια εκπληκτική θέα της εμβληματικής Ακρόπολης.

Εξωτερικός Χώρος Στάθμευσης: Απολαύστε την ευκολία του εξωτερικού χώρου στάθμευσης ακριβώς απέναντι από το κτίριο.

Διαχείριση και Σύμβουλος: Ζήστε μια αίσθηση ασφάλειας και άνεσης με υπηρεσίες θυρωρού και διαχείρισης.

Κεντρική Τοποθεσία: Συνδεθείτε άνετα με εμπορικές περιοχές, εμπορικά κέντρα, το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, προάστια και την ακτογραμμή με εξαιρετικούς συνδέσμους μεταφορών.

Εύκολη Πρόσβαση: Εξερευνήστε μία γειτονιά με όλες τις παροχές, όπως καταστήματα τροφίμων, φαρμακείο, εστιατορίων, καφετεριών, ταβέρνες και τουριστικά αξιοθέατα, ανάμεσα σε άλλα.

Ευρωπαϊκή Golden Visa με Ευκολία:

Η ιδιοκτησία μας προσφέρει μια αποκλειστική ευκαιρία σε μη ευρωπαίους κατοίκους, να αποκτήσουν ευρωπαϊκή κατοικία μέσω του προγράμματος Χρυσής Βίζας. Με ελάχιστη επένδυση €500Κ, οι αγοραστές και οι οικογένειες τους μπορούν να απολαύσουν, μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα και ανεμπόδιστα ταξίδια στην ΕΕ.

Επιπλέον Πηγές Εσόδων:

Μεγιστοποιήστε την επένδυσή σας με ποικίλες πηγές εσόδων, συμπεριλαμβανομένων:

- Ενοικίαση Χώρου Για Εκδηλώσεις: Ενοικιάστε ολόκληρο τον χώρο συνεργασίας για εκδηλώσεις.

- Αυτόματοι Πωλητές: Παρέχετε σνακ και ποτά για τους ένοικους και τους επισκέπτες.

- Υπηρεσίες Πλυντηρίου: Προσφέρετε μια βολική λύση πλυντηρίου με μοντέρνες, οικολογικές μηχανές.

- Οικολογικές Επιλογές Ποδηλάτου: Ενισχύστε τις επιλογές κινητικότητας με βιώσιμες επιλογές μεταφοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα ! Η κατοικία των ονείρων σας, είναι εδώ και σας περιμένει!

Caratteristiche
Tipologia
Studio
Contratto
Vendita
Piano
5
Ascensore
Superficie
140 m²
Arredato
No
Balcone
No
Altre caratteristiche
  • Impianto di allarme
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 550.000
Prezzo al m²
3.929 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

A

Scopri ogni angolo dell'immobile
+20 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Θεόδωρος Πατρινός