Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
1/25

Quadrilocale Δαράτσος, Daratsos, Nea Kidonia

Nea KidoniaΔαράτσος
€ 325.000
5 locali
180 m²
2 bagni
Piano T
No Ascensore

Nota

Annuncio aggiornato il 17/09/2024
Descrizione

riferimento: 2898


Το διαμέρισμα αυτό βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή στον Δαράτσο, στη Νέα Κυδωνία Χανίων, και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν άνετο και λειτουργικό χώρο διαμονής σε προνομιακή τοποθεσία. Πρόκειται για ένα υπερυψωμένο ισόγειο οροφοδιαμέρισμα (σε τριπλοκατοικία) συνολικής επιφάνειας 180 τ.μ., το οποίο έχει κατασκευαστεί το 1991 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2014 και μερικώς το 2020, διασφαλίζοντας έτσι τη σύγχρονη αισθητική και λειτουργικότητά του.

Το διαμέρισμα διαθέτει τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ιδανικό για οικογένεια ή για φιλοξενία επισκεπτών. Η σαλοκουζίνα είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει άνεση και ευελιξία, με αρκετό χώρο για τοποθέτηση επίπλων και άμεση πρόσβαση στους υπόλοιπους χώρους του διαμερίσματος. Τα μεγάλα παράθυρα του δίνουν άπλετο φως και αερισμό. Τα δύο μπάνια είναι πλήρως εξοπλισμένα ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για κατασκευή τρίτου. Τα πατώματα από πλακάκι και τα κουφώματα αλουμινίου προσφέρουν αντοχή και εύκολη συντήρηση. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει εντοιχιζόμενες ντουλάπες που εξασφαλίζουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Στο διαμέρισμα τοποθετήθηκε θερμοπρόσοψη το 2023. Η θέρμανση είναι ατομική με πετρέλαιο, εξασφαλίζοντας την άνεση και την αυτονομία κατά τους χειμερινούς μήνες. Στον εξωτερικό χώρο, το διαμέρισμα διαθέτει θέσεις πάρκινγκ, προσφέροντας ασφάλεια για τα οχήματα.

Η τοποθεσία του ακινήτου είναι επίσης ιδιαίτερα ελκυστική, καθώς απέχει μόλις 1000 μέτρα από την παραλία, ιδανική για στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το κέντρο της πόλης των Χανίων απέχει μόλις 5000 μέτρα, επιτρέποντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες της πόλης. Τέλος, το αεροδρόμιο Χανίων βρίσκεται σε απόσταση 18,6 χιλιομέτρων.

Η περιοχή του Δαράτσου είναι γνωστή για την ησυχία της και τη γειτνίασή της με τις όμορφες παραλίες της περιοχής, ενώ παράλληλα προσφέρει άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες και τα καταστήματα των Χανίων και της Νέας Κυδωνίας . Αυτό το διαμέρισμα είναι μια μοναδική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα ευρύχωρο, ανακαινισμένο και καλοδιατηρημένο ακίνητο σε μία από τις πιο ελκυστικές περιοχές των Χανίων. Αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία ή έναν ιδανικό τόπο μόνιμης κατοικίας.









Caratteristiche
Tipologia
Appartamento
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
180 m²
Locali
5
Camere da letto
4
Bagni
2
Arredato
No
Balcone
No
Box, posti auto
2 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Infissi esterni in vetro / metallo
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 325.000
Prezzo al m²
1.806 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1990
  • Riscaldamento

    Centralizzato, alimentato a gasolio
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista