1/5

Maisonette 115 m², Paliki, Cefalonia

Cefalonia
€ 550.000
115 m²

Nota

Annuncio aggiornato il 26/08/2024
Descrizione

riferimento: 231771013-199

ΠΩΛΕΙΤΑΙ : Διατίθεται προς πώληση μεζονέτα με σοφίτα 115τ.μ. στο Ληξούρι, Κεφαλονιάς. Η μεζονέτα εκτείνεται σε δύο επίπεδα και έχει σχεδιαστεί με υψηλά πρότυπα κατασκευής και αισθητικής. Στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται ένα ευρύχωρο σαλόνι με μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν το άπλετο φως και θέα προς τη θάλασσα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με σύγχρονες συσκευές, άνετο χώρο για τραπεζαρία, σαλόνι ανοικτού τύπου,ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με ντουλάπες και ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο. Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκεται ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με ντουλάπες και άπλετο φως, και πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο. Όλοι οι χώροι διαθέτουν κλιματισμό καθ΄ώς και ηχομόνωση. Διαθέτει επίσης ενα μεγάλο μπαλκόνι ιδανικό για χαλάρωση και απόλαυση της θέας.

Πρόκειται για μια παραθαλάσσια μεζονέτα στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς, στο κέντρο της πόλης με θέα στη θάλασσα, προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό άνεσης, πολυτέλειας και μαγευτικού τοπίου. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται μαγαζιά, καφετέριες, εστιατόρια και τοπικές αγορές με εύκολη πρόσβαση σε δημόσιες συγκοινωνίες και λιμάνι.

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα σύγχρονο και πολυτελές σπίτι σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Κεφαλονιάς. Ιδανικό τόσο για οικογένεια, για εξοχική κατοικία, αλλά και σαν επενδυτική επιλογή, προσφέροντας πολλαπλές δυνατότητες αξιοποίησης.

Τιμή : 550.000 €
Caratteristiche
Tipologia
Maisonette
Contratto
Vendita
Superficie
115 m²
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 550.000
Prezzo al m²
4.783 €/m²
Efficienza energetica
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+2 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista