Υπνοδωμάτιο
Μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Σαλόνι
Μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
1/25

Terratetto unifamiliare Κέντρο, Centro, Maroneia

MaroneiaΚέντρο
€ 260.000
5 locali
209 m²
2 bagni
No Ascensore
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 17/09/2024
Descrizione

riferimento: 3-2045

Κωδικός ακινήτου: 3-2045 - Μαρώνεια Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 209 τ.μ. σε οικόπεδο 1460 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1981 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, σίτες, σκαλιά εισόδου, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 3000 μέτρα - Τιμή: 260.000 €
Πωλείται Παραθεριστική Κατοικία στον Παραδοσιακό Οικισμό της Μαρώνειας

Διατίθεται προς πώληση μοναδική παραθεριστική κατοικία στον γραφικό οικισμό της Μαρώνειας, ιδανική για όσους αναζητούν ηρεμία και επαφή με τη φύση. Το ακίνητο διαθέτει μια όμορφη λειτουργική κάτοψη σε σχήμα Π, η οποία αγκαλιάζει ένα εσωτερικό αίθριο, προσφέροντας απόλυτη ιδιωτικότητα και απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και τον περιβάλλοντα κήπο.

Κύρια Χαρακτηριστικά:
-Εσωτερική Διαρρύθμιση
Όλες οι λειτουργίες της κατοικίας αναπτύσσονται περιμετρικά της εσωτερικής αυλής, δημιουργώντας έναν αρμονικό χώρο διαβίωσης με φυσικό φωτισμό. Η αίθουσα καθημερινού συγκεντρώνει τις χρήσεις της τραπεζαρίας και του σαλονιού και περιλαμβάνει τζάκι για ζεστές χειμωνιάτικες βραδιές, ενώ οι μπαλκονόπορτες οδηγούν σε σκεπαστή βεράντα με μαγευτική θέα στη θάλασσα.
Κουζίνα
Ξεχωριστή και ευρύχωρη κουζίνα με άμεση πρόσβαση στην αυλή, ιδανική για την εξυπηρέτηση των καθημερινών δραστηριοτήτων στον κήπο.
Υπνοδωμάτια και Μπάνια
Το ακίνητο διαθέτει 3 μεγάλα υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, εκ των οποίων το ένα είναι en suite, προσφέροντας άνεση και ιδιωτικότητα στους ενοίκους.
Εξωτερικός Χώρος
Η κατοικία βρίσκεται σε οικόπεδο 1.460 τ.μ., περικλεισμένο από καταπράσινο δάσος, στην άκρη του χωριού. Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει φούρνο, μπασκέτα και γκαράζ, προσφέροντας πλήθος επιλογών για ψυχαγωγία και δραστηριότητες.
### Τοποθεσία:
Βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά, δίπλα στο δάσος, στην άκρη του χωριού, προσφέροντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ απομόνωσης και πρόσβασης στις τοπικές ανέσεις.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την μοναδική κατοικία σε έναν από τους πιο όμορφους και παραδοσιακούς οικισμούς της Ελλάδας. Ιδανική για μόνιμη ή εξοχική κατοικία.

**Επικοινωνία**: Για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
209 m²
Locali
5
Camere da letto
3
Bagni
2
Arredato
No
Balcone
No
Box, posti auto
1 in box privato/box in garage, 1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Infissi esterni in vetro / legno
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 260.000
Prezzo al m²
1.244 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1981
  • Riscaldamento

    Centralizzato, alimentato a gasolio
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista