Κουζίνα
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Κουζίνα
Σαλόνι
Μπαλκόνι
Κουζίνα
W.C
Υπνοδωμάτιο
1/14
Κουζίνα

Bilocale Πευκοχώρι, Pefkochori, Pallini

PalliniΠευκοχώρι
€ 230.000
3 locali
76 m²
2 bagni
Piano 1
No Ascensore
Balcone
Arredato
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 04/09/2024
Descrizione

riferimento: 11126

Κωδικός ακινήτου: 11126 - Παλλήνη Πευκοχώρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 76 τ.μ. μόνο 130 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 2000 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, σοφίτα, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 30 τ.μ. - Τιμή: 230.000 €
Στο Πευκοχώρι, σε ένα συγκρότημα που ξεκινάει από μπροστά στη θάλασσα, βρίσκεται αυτό το διαμέρισμα των δύο επιπέδων προς πώληση. Το συγκρότημα είναι από τα πιο όμορφα και πιο οργανωμένα στο Πευκοχώρι με πολύ μεγάλη αυλή στρωμένη με γκαζόν και πολλά καλλωπιστικά φυτά. Το ακίντο είναι στον πρώτο όροφο και έχει πρόσβαση από ατομική σκάλα. Στο πρώτο επίπεδο είναι η κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και δύο πολύ μεγάλα μπαλκόνια που έχουν θέα στον κήπο. Στο δεύτερο επίπεδο έχει ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και ένα μικρό σαλόνι. Το ακίνητο είναι σε άριστη κατάσταση, το χρησιμοποιούνοι ιδιοκτήτες ελάχιστες ημέρες το καλοκαιρι και δεν έχει ενοικιαστεί ποτέ για εκμετάλλευση. Διαθέτει θέση στάθμευσης. Πωλείται επιπλωμένο και εξοπλισμένο. Η αξία του είναι 230.000€.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Το μεσιτικό γραφείο ‘’Dimitris Real Estate” λειτουργεί βάση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες του εντολέα.    Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μου ανέρχεται στο ποσοστό του 2% σύν το Φ.Π.Α.24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου.
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
1
Piani edificio
1
Ascensore
No
Superficie
76 m²
Locali
3
Camere da letto
2
Bagni
2
Arredato
Balcone
Box, posti auto
2 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentazione elettrica
Altre caratteristiche
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Mansarda
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 230.000
Prezzo al m²
3.026 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

A

Scopri ogni angolo dell'immobile
+11 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista