1/21

Ufficio - Studio in Vendita

Voulgari - Ntepo - Martiou
€ 192.000
92 m²
1 bagno

Nota

Annuncio aggiornato il 14/10/2024
Descrizione

riferimento: LV202441

Επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας, δίπλα στην Μαρτίου , πωλείται διαμπερές γραφείο 1ου ορόφου 92 τ.μ , με τέσσερεις χώρους + τον χώρο αναμονής/γραφείο,1 μπάνιο και 1 μικρό κουζινάκι. Το ακίνητο είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση και ιδιαίτερα ως ιατρείο και στο παρελθόν είχε την χρήση φυσιοθεραπευτικού κέντρου. (Υπάρχει ακόμα ο εξοπλισμός, σε περίπτωση ενδιαφέροντος η ιδιοκτήτρια είναι διατιθεμένη να το συζητήσει. Το ακίνητο είναι γωνιακό και έχει το εξής πλεονέκτημα να μην έχει μεσοτοιχία έχοντας περιμετρικά μπαλκόνια τα οποία έχουνε όλα ανοιχτωσία. Το μπροστινό μπαλκόνι βρίσκεται επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας απέναντι από την Βίλα Μορντώχ, το οποίο βοηθάει πολύ στην προβολή της επιχείρησης ιδικά βάζοντας κάποια επιγραφή. Ο χώρος μπορεί να μετατραπεί σε διαμέρισμα. Σε έναν από τους χώρους υπάρχουν οι κατάλληλες παροχές για εγκατάσταση κουζίνας. Η ακριβής διεύθυνση που αναφέρεται στην αγγελία είναι ενδεικτική της θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο αριθμός φορολογικού μητρώου, σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Caratteristiche
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Tipologia
Ufficio - Studio
Superficie
92 m²
Locali
1 bagno
Totale piani edificio
7 piani
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 192.000
Prezzo al m²
2.087 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1973
  • Stato

    Da ristrutturare
  • Riscaldamento

    Centralizzato, alimentato a gasolio
Scopri ogni angolo dell'immobile
+18 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista