Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
W.C
Ύπαρξη ανθρώπου
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
1/16
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος

Bilocale Μακεδονίας, 640 08, Ορφανό, Ofrinio, Orfano

OrfanoΜακεδονίας, 640 08, Ορφανό
€ 140.000
3 locali
53 m²
3+ bagni
Piano 1
No Ascensore

Nota

Annuncio aggiornato il 06/09/2024
Descrizione

riferimento: 1-223


Eudora Complex

Το συγκρότημα αποτελείται από 8 πολυτελείς και σύγχρονες μονάδες, σχεδιασμένες με γνώμονα την άνεση, την ιδιωτικότητα και τη λειτουργικότητα. Βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της περιοχής, προσφέροντας στους κατοίκους άμεση πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και μέσα μεταφοράς.
Η κεντρική είσοδος του συγκροτήματος είναι κομψά διαμορφωμένη, με μοντέρνα αρχιτεκτονικά στοιχεία που εντυπωσιάζουν και προσφέρουν αίσθηση ασφάλειας. Οι κάτοικοι απολαμβάνουν αποκλειστική πρόσβαση σε έναν ευρύχωρο και καλά οργανωμένο χώρο στάθμευσης, που εξυπηρετεί άνετα τις κατοικίες του συγκροτήματος.

Κάθε κατοικία διαθέτει το δικό BBQ, εξοπλισμένο με σύγχρονες εγκαταστάσεις και άνετη διάταξη, ιδανικό για προσωπικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με την οικογένεια και τους φίλους. Οι εξωτερικοί χώροι είναι προσεκτικά σχεδιασμένοι, με έμφαση στην αισθητική και την πρακτικότητα, δημιουργώντας ένα φιλόξενο περιβάλλον που συνδυάζει την ιδιωτικότητα με την πολυτέλεια.

Ο οικισμός περιλαμβάνει:
4 διαμερίσματα ισογείου των 32,70 τ.μ όπου αποτελούνται από σαλοκουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει μπαλκόνι με ειδικά διαμορφωμένο χώρο για BBC.4 διαμερίσματα ορόφου με σοφίτα από 50,54 τ.μ έως 52,98 τ.μ όπου στον όροφο βρίσκεται η σαλοκουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και το μπάνιο ενώ μία εσωτερική σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο του σπιτιού που υπάρχει το δεύτερο υπνοδωμάτιο και μπάνιο.
Ημερομηνία Παράδοσης Οικισμού: 30/04/2026

Κάθε σχολαστικά σχεδιασμένη εξοχική κατοικία στο συγκρότημα είναι φτιαγμένη για να ικανοποιεί τα απαιτητικά γούστα των σύγχρονων ταξιδιωτών, συνδυάζοντας πολυτελείς ανέσεις με μια ζεστή ατμόσφαιρα που καλεί τους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την άνεση.

Η δέσμευσή μας για την ποιότητα ξεκινά με την επιλογή υλικών υψηλής ποιότητας που προέρχονται από αξιόπιστους προμηθευτές, διασφαλίζοντας ότι κάθε σπίτι είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου και στις ακαμψίες της φύσης.
Από το θεμέλιο μέχρι τις τελευταίες πινελιές, κάθε πτυχή των ιδιοτήτων μας αποτελεί παράδειγμα αριστείας, εξασφαλίζοντας ένα καταφύγιο ανθεκτικότητας, άνεσης και αισθητικής.


Caratteristiche
Tipologia
Appartamento
Contratto
Vendita
Piano
1
Piani edificio
3
Ascensore
No
Superficie
53 m²
Locali
3
Camere da letto
2
Bagni
3+
Arredato
No
Balcone
No
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Altre caratteristiche
  • Infissi esterni in doppio vetro / PVC
  • Mansarda
  • Porta blindata
  • Impianto tv con parabola satellitare
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 140.000
Prezzo al m²
2.642 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    2024
  • Stato

    Nuovo / In costruzione
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+13 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista