1/3

Terreno agricolo in Vendita

AndrosΥψηλά, Υψηλά 84500
€ 95.000
3.500 m²

Nota

Annuncio aggiornato il 12/09/2024
Descrizione

riferimento: Κ0400

Διατίθεται προς πώληση εξαιρετικό αγροτεμάχιο στην περιοχή "Υψηλά" του ΤΚ Λάμυρα, Δήμος Άνδρου, με συνολική έκταση 3,5 στρεμμάτων. Το ακίνητο βρίσκεται εντός ζώνης οικισμού και είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, προσφέροντας μοναδική επενδυτική ευκαιρία για κατασκευή κατοικίας ή τουριστικής εκμετάλλευσης. Το αγροτεμάχιο έχει πρόσοψη 35 μέτρων σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση. Επιπλέον, η τοποθεσία του προσφέρει μαγευτική θέα προς τη Χώρα της Άνδρου, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για όσους επιθυμούν να απολαύσουν την ομορφιά και την ηρεμία του νησιού. Ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ακίνητο σε ήσυχη περιοχή, με άμεση πρόσβαση στις βασικές υποδομές και τη φυσική ομορφιά της Άνδρου. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας! +306947032093, info@smartimmo-invest.de, www.smartimmo-invest.gr -Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. 
-Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. 
-Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα. 
-Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012.
Caratteristiche
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Tipologia
Terreno agricolo
Superficie
3.500 m²
Accesso in strada/servitù di passaggio
In autostrada
Altre caratteristiche
  • Esposizione nord
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 95.000
Prezzo al m²
27 €/m²
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista