Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Κουζίνα
Ύπαρξη ανθρώπου
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
W.C
Μπαλκόνι
Κουζίνα
Μπάνιο
Υπνοδωμάτιο
1/25
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος

Villa unifamiliare Ικάρου, 630 77, Κασσάνδρα, Nea Fokaia, Kassandra

KassandraΙκάρου, 630 77, Κασσάνδρα
€ 530.000
4 locali
150 m²
3 bagni
No Ascensore
Arredato

Nota

Annuncio aggiornato il 20/09/2024
Descrizione

riferimento: HPS5188

Κωδικός ακινήτου: HPS5188 - Κασσάνδρα Σάνη Sani ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 150 τ.μ. σε οικόπεδο 1200 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2010 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 1300 μέτρα απόσταση από πόλη 77000 μέτρα απόσταση από χωριό 8400 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 72300 μέτρα - Τιμή: 530.000 €
Το σπίτι είναι χτισμένο κοντά στο Sani Resort, ένα πολυβραβευμένο resort 5 αστέρων. Η Σάνη είναι μία από τις πιο διάσημες και ξεχωριστές περιοχές της Χαλκιδικής. Αυτό το μέρος της χερσονήσου της Κασσάνδρας είναι γνωστό για τα πευκοδάση και την καταπληκτική παραλία με χρυσή άμμο, η θάλασσα εδώ είναι συνήθως ήρεμη με τα πεντακάθαρα γαλάζια νερά. Η Sani Marina είναι το μικρό Μονακό της Ελλάδας, είναι ένας κοσμοπολίτικος κόμβος στην καρδιά του Sani Resort και η ιδανική τοποθεσία για να δέσετε το σκάφος σας η για να ελλιμενίσετε το σκάφος σας όλο το χρόνο.

Το καλοκαίρι, το Sani Resort γίνεται το κέντρο της πολιτιστικής ζωής της χερσονήσου, με ένα από τα πιο γνωστά φεστιβάλ της Χαλκιδικής, το Sani Festival, που διοργανώνεται εδώ. Η ακτή της Σάνης είναι πάνω από 7 χιλιόμετρα χρυσής άμμου. Το μεγαλύτερο μέρος της ακτής είναι καλά εξοπλισμένο, οι θαλάσσιες δραστηριότητες είναι διαθέσιμες εδώ, τα μπαρ και τα εστιατόρια πρώτης κατηγορίας είναι ανοιχτά. Το Sani φυσικό καταφύγιο έχει αναπτύξει ένα είδος τουρισμού όπως η παρατήρηση πουλιών. Υπάρχουν μονοπάτια πεζοπορίας που οδηγούν στο καταφύγιο και τις λίμνες. Τα πρωινά για ψάρεμα γίνονται σε καθαρά νερά κοντά σε ήσυχους κόλπους - μια δημοφιλής οικογενειακή εκδρομή. Χάρη στη μοναδική τοποθεσία, είναι εύκολα και γρήγορα προσβάσιμη: Η Σάνη απέχει μόλις 45 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης και 10 λεπτά από το κοντινότερο χωριό, όπου μπορείτε να περπατήσετε και να απολαύσετε τα θαλασσινά στη παραδοσιακή ταβέρνα.

Επικοινωνήστε μαζι μας τωρα στο +30 6971 878 700 (WhatsApp, Viber).
Hellenic Property, Greek Real Estate & Investment Company, G.E.MH. №152690406000, S.M.A.TH. №2280.

Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε τι ακριβώς ψάχνετε και εμείς θα το βρούμε για εσάς. Μιλάμε τις γλώσσες: ελληνικά, ρωσικά και αγγλικά. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο.

Για την υπόδειξη είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Caratteristiche
Tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Piani edificio
2
Ascensore
No
Superficie
150 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Bagni
3
Arredato
Balcone
No
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentazione elettrica
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / PVC
  • Porta blindata
  • Impianto tv con parabola satellitare
  • Piscina
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 530.000
Prezzo al m²
3.533 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

A

Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista