1/25

Terratetto unifamiliare Καρυές, Omiroupoli, Chios

ChiosΚαρυές
€ 125.000
3 locali
94 m²
1 bagno
No Ascensore
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 13/09/2024
Descrizione

riferimento: 54068

Κωδικός ακινήτου: 54068
Στις Καρυές της Χίου, μία ευρύχωρη Μονοκατοικία 94,71 τ.μ. σε Οικόπεδο 204,48 τ.μ., προσφέρεται προς πώληση, αποκλειστικά από το γραφείο μας!
Απολαύστε άνεση και λειτουργικότητα σε έναν χώρο που περιλαμβάνει χώρο υποδοχής, καθιστικό, τραπεζαρία, αυτόνομη κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και το μπάνιο.
Το ακίνητο διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου και κλιματισμό για απόλυτη άνεση όλες τις εποχές του χρόνου, ενώ οι βεράντες και ο διαμορφωμένος περιβάλλοντας χώρος ολοκληρώνουν τις ανέσεις.
Το οικόπεδο διαθέτει υπολειπόμενη δόμηση εξασφαλίζοντας δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης.
Οι Καρυές είναι το πλησιέστερο χωριό στην πόλη της Χίου, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις, ενώ παράλληλα διατηρούν την αυθεντική ατμόσφαιρα ενός παραδοσιακού οικισμού με καταπράσινη φύση, αμφιθεατρική θέα και την ηρεμία που προσφέρει το χωριό. Σχολεία, εστιατόρια, καταστήματα και τακτική συγκοινωνία σας εξασφαλίζουν μια άνετη καθημερινότητα.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και μια ξενάγηση.
- Χίος Ομηρούπολη Καρυές ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 94.71 τ.μ. σε οικόπεδο 204 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1980 με ενεργειακή κλάση Η και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα ξύλινα, μωσαϊκό πάτωμα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, αποθήκη , κήπο, A/C, σίτες, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 5500 μέτρα απόσταση από πόλη 5000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 8500 μέτρα - Τιμή: 125.000 €
Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Piani edificio
1
Ascensore
No
Superficie
94 m²
Locali
3
Camere da letto
2
Bagni
1
Arredato
No
Balcone
No
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Infissi esterni in vetro / legno
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 125.000
Prezzo al m²
1.330 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

Η

Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista