Σαλόνι
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Σαλόνι
Κουζίνα
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Ύπαρξη ανθρώπου
Διάδρομος
W.C
W.C
W.C
1/20
Σαλόνι

Trilocale Ναούσης 21-55, 562 25, Εύοσμος, Centro, Evosmos

EvosmosΝαούσης 21-55, 562 25, Εύοσμος
€ 89.000
4 locali
91 m²
1 bagno
Piano 2
No Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 18/09/2024
Descrizione

riferimento: 1-658

Κωδικός ακινήτου: 1-658 - Εύοσμος Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 91 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1993 και ανακαινίστηκε το 2010. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε αστικό τοπίο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, A/C, προεγκατάσταση συναγερμού, διπλά τζάμια, boiler, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 10 τ.μ. - Τιμή: 89.000 €
ΕΥΟΣΜΟΣ ( περιοχή ΙΚΑ ) πωλείται σε κεντρικό σημείο της περιοχής οροφοδιαμέρισμα 2ου ορόφου, συνολικής επιφάνειας 91τμ, ευάερο, ευήλιο, εμπρόσθιο, διαμπερές, φωτεινό, σε καλή κατάσταση. Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της περιοχής, με απόσταση 200 μόλις μέτρων από το ΙΚΑ Ευόσμου, 400 μέτρων από την Λεωφόρο Δενδροποτάμου, δέκα μόλις λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Ευόσμου και σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης και την βιομηχανική ζώνη. Βρίσκεται δίπλα στην τοπική αγορά, σούπερ μάρκετ, ΕΛΤΑ, εμπορικά καταστήματα όλων των ειδών, στάσεις αστικών λεωφορείων με δρομολόγια προς όλες τις κατευθύνσεις της Θεσσαλονίκης, τράπεζες, νοσοκομειακά παραρτήματα, κέντρα ελέγχου υγείας, δημόσιες υπηρεσίες, καταστήματα εστίασης και περιστοιχίζεται από πάρκα και πλατείες. Περιμετρικά του ακινήτου υπάρχουν σχολικές μονάδες όλων των σχολικών βαθμίδων ( Νηπιαγωγεία - Δημοτικά - Γυμνάσια - Λύκεια ). Κατά την είσοδο στο ακίνητο συναντούμε μπροστά μας το ευρύχωρο χωριστό σαλόνι, δεξιά του οποίου συναντούμε την γωνιακή ανεξάρτητη κουζίνα, το άνετο μπάνιο και τις τρεις τετραγωνισμένες κρεβατοκάμαρες του διαμερίσματος. Η γειτονιά είναι πολυσύχναστη, ο δρόμος μπροστά από το ακίνητο είναι συνοικιακός, διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, προεγκατάσταση για αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, υπάρχουσα θέρμανση πετρελαίου, χρήζει μερικής ανακαίνισης και δεν υπάρχουν ελάχιστα κοινόχρηστα. Έχει κατασκευαστεί το 1993, είναι καθαρό ακίνητο, φωτεινό, με άνετους χώρους και δίνεται η δυνατότητα μετά το πέρας της ανακαίνισης να έχει στην κατοχή του ο νέος ιδιοκτήτης ένα λουξ διαμέρισμα σε κεντρικό σημείο του Ευόσμου ιδανικό για εκμετάλλευση με υψηλό κόστος ενοικίου. Ιδανικό για οικογένειες και ζευγάρια.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ( ΟΜΑΣΕ ).
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento
Contratto
Vendita
Piano
2
Piani edificio
2
Ascensore
No
Superficie
91 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Bagni
1
Arredato
No
Balcone
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 89.000
Prezzo al m²
978 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1993
  • Riscaldamento

    Centralizzato, alimentato a gasolio
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+17 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista