Θέα από μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Σαλόνι
1/25
Θέα από μπαλκόνι

Terratetto unifamiliare Τραγάκι, Tragaki, Arkadi (Isole Ioniche)

Arkadi (Isole Ioniche)Τραγάκι
€ 310.000
2 locali
130 m²
1 bagno
No Ascensore
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 16/09/2024
Descrizione

riferimento: 2-200


Κωδικός ακινήτου: 2-200 - Video

Πωλείται μονοκατοικία 130 τ.μ. στην περιοχή Τραγάκι, στο νησί της Ζακύνθου, μέσα σε οικόπεδο 1337 τ.μ. Η κατοικία είναι ιδανική για όσους αναζητούν ένα ήσυχο και φυσικό περιβάλλον, καθώς περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από γνωστές παραλίες της περιοχής.

Η μονοκατοικία είναι διώροφη.
Στο ισόγειο θα βρείτε μια ευρύχωρη κουζίνα, ένα άνετο σαλόνι, ένα μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο. Ο χώρος αυτός είναι εξοπλισμένος με σύστημα συναγερμού, και κλιματισμό, ενώ τα παράθυρα διαθέτουν σιδεριές για επιπλέον ασφάλεια και διπλά τζάμια για εξοικονόμηση ενέργειας. Εξωτερικά, ο ισόγειος όροφος διαθέτει δύο μεγάλες βεράντες, ιδανικές για χαλάρωση και απόλαυση της φύσης.

Ο επάνω όροφος της μονοκατοικίας είναι σε ημιτελή κατάσταση και έχει ήδη ολοκληρωθεί κατά 80%. Διαθέτει πλήρη υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση καθώς και κουφώματα, ενώ εξωτερικά υπάρχει μία βεράντα και ένα μπαλκόνι με όμορφη θέα στο καταπράσινο τοπίο και στη θάλασσα. Η διαρρύθμιση του επάνω ορόφου είναι σχεδιασμένη ώστε να περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, με την εναλλακτική δυνατότητα να χωριστεί τελείως από το ισόγειο, καθώς υπάρχει ήδη ξεχωριστή είσοδος. Έτσι, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μια ανεξάρτητη κατοικία, παρόμοια με το ισόγειο, προσφέροντας ιδιωτικότητα και αυτονομία. Ο νέος ιδιοκτήτης έχει την ευχέρεια να διαμορφώσει τον χώρο σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες, προτιμήσεις και αισθητική, δημιουργώντας έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις επιθυμίες του.

Το σπίτι διαθέτει επίσης ντεπόζιτο νερού και ιδιόκτητο πηγάδι, ενώ υπάρχει και βόθρος. Βρίσκεται σε μια καταπράσινη και ειδυλλιακή τοποθεσία, ιδανική για όσους αγαπούν τη φύση, την ηρεμία και την απομόνωση, ενώ ταυτόχρονα απέχει μόλις λίγα λεπτά από την πολυσύχναστη και τουριστική περιοχή του Τσιλιβή. Εκεί, μπορεί κανείς να βρει όλα τα απαραίτητα καταστήματα, όπως εμπορικά μαγαζιά, εστιατόρια, super market για τα καθημερινά ψώνια, μπαρ για βραδινή διασκέδαση, και όμορφες παραλίες.

Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Piani edificio
2
Ascensore
No
Superficie
130 m²
Locali
2
Camere da letto
1
Bagni
1
Arredato
No
Balcone
No
Box, posti auto
4 in parcheggio/garage comune
Altre caratteristiche
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 310.000
Prezzo al m²
2.385 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1996
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista