Θέα από μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Εξωτερικός χώρος
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
W.C
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Κουζίνα
Πισίνα
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Κουζίνα
1/25
Μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο

Terratetto unifamiliare Νικηφόρου Βρεττάκου 12, 174 55, Καλαμάκι, Centro, Alimos

AlimosΝικηφόρου Βρεττάκου 12, 174 55, Καλαμάκι
€ 1.300.000
4 locali
255 m²
3 bagni
No Ascensore
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 26/09/2024
Descrizione

riferimento: 96-7146

Κωδικός ακινήτου: 96-7146 - Άλιμος Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα νεόδμητη μονοκατοικία 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 255 τ.μ. σε οικόπεδο 170 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2019 με ενεργειακή κλάση Β+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - αντλία θερμότητας, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 10 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, θέρμανση ανα επίπεδο, συναγερμό, σίτες, τριπλά τζάμια, σοφίτα, laundry room, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 500 μέτρα - Τιμή: 1.300.000 €
Διατίθεται προς πώληση μοναδικής αισθητικής μονοκατοικία μόλις 500 μέτρα από την παραλία του Αλίμου. Παρότι πολύ κοντά στην έντονη ζωή της παραλιακής, βρίσκεται σε έναν δρόμο χαμηλής ροής οχημάτων με τα παράπλευρα κτήρια να είναι της ίδιας φιλοσοφίας. Το ακίνητο εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους. Στον υπόγειο χώρο 80 τ.μ. βρίσκεται το γκαράζ, οι δυο βοηθητικοί χώροι για την αντλία θερμότητας και τον μηχανισμό για τον ανελκυστήρα. Στον ίδιο χώρο και η αποθήκη 10 τ.μ. Στο ισόγειο είναι ο χώρος του καθιστικού.
Μεγάλες τζαμαρίες τόσο στο χώρο του σαλονιού όσο και στο χώρο της κουζίνας επιτρέπουν στο φως να μπαίνει άπλετο στο χώρο αλλά και η θέα στον μπροστά και στον κήπο πίσω είναι ανεμπόδιστη.  Τα χρώματα που επικρατούν στο χώρο είναι γήινα και ο κρυφός φωτισμός κάνει τον χώρο ακόμη πιο ατμοσφαιρικό. Το πάτωμα ξύλο μασίφ δρύινο , το ύψος 3 μέτρα και πάνω από την γυψοσανίδα έχει προβλεφθεί αρκετός χώρος ώστε να εγκατασταθεί σύστημα ψύξης.
Στον πρώτο όροφο είναι οι κρεβατοκάμαρες της οικίας καθώς και το laundry room που εύκολα μετατρέπεται σε walking closet. Όλα τα δωμάτια καταλήγουν σε μπαλκόνι. Στον δεύτερο όροφο είναι ο χώρος του γραφείου που βγαίνει στην ταράτσα. Η θέα από εκεί είναι σχεδόν ανεμπόδιστη στη θάλασσα.
Με μια επίσκεψη στο χώρο θα αντιληφθεί εύκολα κάποιος πως στο οίκημα έχει δοθεί η δέουσα προσοχή στην κατασκευή του και τα υλικά ξεπερνούν τη μέση αγορά. Όλοι οι χώροι επικοινωνούν με ανελκυστήρα ο οποίος  έχει προβλεφθεί αλλά δεν έχει τοποθετηθεί από τους τωρινούς ιδιοκτήτες. Να σημειώσω ότι εύκολα ο κήπος στο πίσω μέρος του σπιτιού μπορεί να φιλοξενήσει μια όμορφη πισίνα.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Piani edificio
4
Ascensore
No
Superficie
255 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Bagni
3
Arredato
No
Balcone
No
Box, posti auto
2 in box privato/box in garage, 1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, a pavimento, alimentazione elettrica
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in triplo vetro / metallo
  • Mansarda
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 1.300.000
Prezzo al m²
5.098 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

B+

Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista