1/5

Terreno edificabile in Vendita

Akrotiri
€ 230.000
1.020 m²

Nota

Annuncio aggiornato il 08/10/2024
Descrizione

riferimento: 7031001-556

Στο γραφικό Ακρωτήρι των Χανίων, στα Κουνουπιδιανά, πωλείται αυτό το ξεχωριστό οικόπεδο ιδανικό για φοιτητικές κατοικίες. Το οικόπεδο αυτό εκτείνεται σε συνολική έκταση 1020 τ.μ., με δυνατότητα δόμησης τουλάχιστον 400 τ.μ. για κατοικίες. Διαθέτει 30 μέτρα πρόσοψη σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο και βάθος 30 μέτρα, ενώ έχει δίπλα του παροχές για ρεύμα, νερό  και τηλέφωνο. 

Η απόστασή του από το κέντρο του χωριού είναι μόλις 400 μέτρα και σε κοντινή απόσταση υπάρχουν όλων των ειδών τα καταστήματα (σούπερ μάρκετ, καφέ, εστιατόρια, μίνι μάρκετ κτλ). Επίσης, η απόσταση του από τη θάλασσα είναι μόλις 2 χιλιόμετρα, από την πόλη των Χανίων 6 χιλιόμετρα, ενώ από το αεροδρόμιο 6,5 και από το λιμάνι 9. 

Το συγκεκριμένο οικόπεδο αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για την ανέγερση μικρών διαμερισμάτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες των φοιτητών αφού το Πολυτεχνείο Κρήτης βρίσκεται σε απόσταση μόλις 15 λεπτών με τα πόδια. Η τοποθεσία αυτή είναι ιδανική για φοιτητικές ενοικιάσεις και όχι μόνο, αφού μετά το πέρας κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους τα διαμερίσματα μπορούν να δουλευθούν την καλοκαιρινή σεζόν με τουριστική χρήση. 

Αξιοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για να δημιουργήσετε ένα δυναμικό κέντρο φοιτητικής στέγασης σε αυτήν την περιζήτητη, για ενοικιάσεις, περιοχή των Χανίων!!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, και καταθέστε την πρόταση σας για την αγορά του, ώστε  για να κάνετε πραγματικότητα αυτήν την ιδέα! 

Caratteristiche
Contratto
Vendita
Tipologia
Terreno edificabile
Superficie
1.020 m²
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 230.000
Prezzo al m²
225 €/m²
Scopri ogni angolo dell'immobile
+2 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Ιωάννης Ζαχαριάκης