Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
Σαλόνι
Διάδρομος
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Διάδρομος
W.C
1/17
Σαλόνι
Κουζίνα

Monolocale Κωνσταντίνου Μελενίκου 41, 546 35, Θεσσαλονίκη, Kamara - Rotonta, Salonicco - Centro

Salonicco - CentroΚωνσταντίνου Μελενίκου 41, 546 35, Θεσσαλονίκη
€ 430/mese
2 locali
60 m²
1 bagno
Piano 5
Ascensore
Balcone
Arredato

Nota

Annuncio aggiornato il 07/10/2024
Descrizione

riferimento: 1-671

Κωδικός ακινήτου: 1-671 - Θεσσαλονίκη κέντρο Ροτόντα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένο διαμέρισμα στον 5 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1980 και ανακαινίστηκε το 2014. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 6 τ.μ. - Τιμή: 430 €
ΡΟΤΟΝΤΑ - ΚΑΜΑΡΑ ( Πανεπιστήμια ) ενοικιάζεται εκπληκτικό διαμέρισμα 60τμ, 5ου ορόφου, με ασανσέρ, με 1ΔΣΚ(ξ)WC, ευάερο, ευήλιο, προσόψεως, ανακαινισμένο το 2014, πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές, σε πολύ καλή κατάσταση. Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της περιοχής, πλησίον των Οδών Μελενίκου και Αγίου Δημητρίου, δίπλα στα Πανεπιστήμια, στην Ροτόντα και στην Καμάρα. Απέχει τρία μόλις λεπτά με τα πόδια από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης, πέντε λεπτά με τα πόδια από την Πλατεία Αριστοτέλους και δέκα λεπτά με τα πόδια από την παραλιακή λεωφόρο της πόλης. Βρίσκεται δίπλα στην τοπική αγορά, σε σούπερ μάρκετ, ΕΛΤΑ, εμπορικά καταστήματα όλων των ειδών, στάσεις αστικών λεωφορείων με δρομολόγια προς όλες τις κατευθύνσεις της πόλης, τράπεζες, νοσοκομειακά παραρτήματα, κέντρα ελέγχου υγείας, καταστήματα εστίασης, πάρκα αναψυχής και περιστοιχίζεται από πάρκα και πλατείες. Κοντά στο διαμέρισμα υπάρχουν σχολικές μονάδες όλων των σχολικών βαθμίδων ( Νηπιαγωγεία - Δημοτικά - Γυμνάσια - Λύκεια ). Κατά την είσοδο στο πανέμορφο αυτό ακίνητο συναντούμε μπροστά μας το χωλ, το άνετο χωριστό σαλόνι, την χωριστή μεγάλη κουζίνα στα αριστερά, το μικρό WC και την χωριστή μεγάλη κρεβατοκάμαρα. Η γειτονιά είναι πολύ ήσυχη, διαθέτει κλιματιστικό inverter, καινούργια κουφώματα ενεργειακής κλάσης pvc, πόρτα ημιασφαλείας, πλακάκια σε όλους τους χώρους, πλήρη ηλεκτρολογική και υδραυλική καινούργια εγκατάσταση, πλυντήριο, κουζίνα, ψυγείο, ημίδιπλο κρεβάτι, καναπέδες, τραπέζι, γραφείο και μεγάλη ντουλάπα. Είναι καθαρό, ευρύχωρο, με άνετους χώρους. Μοναδική ευκαιρία, ιδανικό για ζευγάρια και για φοιτητές.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ( ΟΜΑΣΕ ).
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento
Contratto
Affitto
Piano
5
Piani edificio
7
Ascensore
Superficie
60 m²
Locali
2
Camere da letto
1
Bagni
1
Arredato
Balcone
Riscaldamento
Centralizzato, alimentazione elettrica
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Infissi esterni in doppio vetro / PVC
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 430/mese
Prezzo al m²
7 €/m²
Dettaglio dei costi
Spese condominio
€ 20/mese
Cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1980
  • Riscaldamento

    Centralizzato, alimentazione elettrica
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+14 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista