1/21

Terratetto unifamiliare 120 m², da ristrutturare, Karia, Lirkeia

Lirkeia
€ 40.000
3 locali
120 m²
1 bagno
No Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 21/08/2024
Descrizione

riferimento: ARHR1004

Πετρόκτιστη διώροφη οικία 100 ετών προς αναπαλαίωση στο παραδοσιακό ορεινό χωριό της Καρυάς (γνωστό από την ελληνική σειρά “Το Καφέ της Χαράς”-Κολοκοτρωνίτσι). Βρίσκεται σε απόσταση 23 χλμ. από την πόλη του Άργους, 17 χλμ. από την Εθνική Οδό (Ε65) και 168 χλμ. από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ATH). Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται ο αρχαιολογικός χώρος των Μυκηνών, ο αρχαιολογικός χώρος και οι αμπελώνες της Νεμέας και η παραλιακή πόλη του Ναυπλίου. Το χωριό είναι χτισμένο σε παρθένο φυσικό περιβάλλον και υδρεύεται από τις πηγές του όρους Αρτεμίσιο. Υπάρχει επίσης πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα και Internet.

Η οικία αποτελείται από δύο επίπεδα. Στον ισόγειο χώρο υπάρχει η δυνατότητα διαμόρφωσης για δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο, ενώ ο πρώτος όροφος μπορεί να διαμορφωθεί ως ενιαίος χώρος καθιστικού και κουζίνας. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα οικοδόμησης 10,00 επιπρόσθετων τ.μ. Υπάρχει μεγάλη αυλή η οποία περιλαμβάνει έναν παραδοσιακό πέτρινο ξυλόφουρνο και ένα πηγάδι.

Η εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει με την ανακαίνιση του ακινήτου και την διαχείριση του για τις περιόδους που δεν το χρησιμοποιείτε. Με εμπειρία ετών στην ανακαίνιση και διαχείριση ακινήτων μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα!
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Ascensore
No
Superficie
120 m²
Locali
3
Camere da letto
2
Bagni
1
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Altre caratteristiche
  • Caminetto
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 40.000
Prezzo al m²
333 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1920
  • Stato

    Da ristrutturare
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+18 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista