1/25

Maisonette rés-do-chão, Chios town, Chios

Chios
€ 240.000
5 quartos
131 m²
2 casas de banho
Elevador
Varanda
Mobilado
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 20/08/2024
Descrição

referência: 0198Β

ΧΙΟΣ ΠΟΛΗ: Πωλούνται ΔΥΟ, πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με ηλεκτρικές συσκευές, δυάρια διαμερίσματα συνολικής επιφανείας 117 τμ (58,5 τμ έκαστο) με υπόγεια αποθήκη 14τμ επιπλέον, και δύο κλειστές θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο. Βρίσκονται το ένα πάνω από το άλλο και διαθέτουν υποδομή για την ενοποίησή τους σε ΜΕΖΟΝΕΤΑ τριών υπνοδωματίων. Είναι ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ κατασκευής με ΘΕΑ βουνό – αστικό τοπίο! Κατασκευής 2011. Το καθένα διαθέτει, σήμερα, ενιαίο χώρο καθιστικού – τραπεζαρίας – κουζίνας, υπνοδωμάτιο και λουτρό. Όλοι οι χώροι είναι άνετοι και φωτεινοί. Το άνω διαμέρισμα έχει δύο βεράντες συνολικής επιφανείας 18,18 τμ από τα οποία 11,84 τμ είναι ημι-υπαίθριος χώρος με πρόσβαση από το καθιστικό και την κουζίνα. Διαθέτουν δάπεδα από πλακάκι, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ΗΛΙΑΚΟ για παροχή ζεστού νερού χρήσης, αντίστροφη όσμωση για πόσιμο νερό, κλιματισμό σε όλους τους χώρους, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ, θυροτηλεόραση, ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ στο ένα λουτρό, δορυφορική κεραία, πόρτα ασφαλείας και κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες πλισέ. Όσον αφορά τον εξοπλισμό, εκτός από τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές, οι κατοικίες διαθέτουν και πλυντήριο πιάτων, στεγνωτήριο ρούχων, και εντοιχισμένη κάβα. Όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή, αλλά και η επίπλωση και ο εξοπλισμός είναι άριστης ποιότητας. Η πολυκατοικία διαθέτει ανελκυστήρα.
Το ακίνητο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για μόνιμη κατοικία στο κέντρο της πόλης, αλλά ενδείκνυται και για εκμετάλλευση.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μεσιτικό γραφείο Property Deal 6937032451 ή επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση propertydeal@yahoo.com
Características
Tipologia
Maisonette | Propriedade de luxo
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Sim
Superfície
131 m²
Quartos
5
Quartos
3
Casas de banho
2
Mobilado
Sim
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
  • Sistema de tv com antena parabólica
Informações de preço
Preço
€ 240.000
Preço por m²
1.832 €/m²
Detalhes de custos
Despesas de condomínio
€ 40/mês
Eficiência energética

Consumo de energia

Η

Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante