1/21

Vivenda familiar 367 m², Centro, Pallini (Ática)

Pallini (Ática)
€ 1.170.000
4 quartos
367 m²
3+ casas de banho
Elevador
Varanda
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 22/08/2024
Descrição

referência: W-02MUAV

Πολυτελής κατοικία 3 επιπέδων 367 τ.μ., με κήπο 318 τ.μ. περίπου, εντός του καλα οργανωμένου και φυλασσόμενου συγκροτήματος κατοικιών Lofos Edison στην Παλλήνη. Πρόκειται για κατασκευή πολύ υψηλών προδιαγραφών, με ξύλινα πατώματα, και υλικά αρίστης ποιότητας. Η κύρια είσοδος οδηγεί σε ένα άνετο χώρο υποδοχής, με το σαλόνι να βρίσκεται γύρω από το τζάκι της κατοικίας και την τραπεζαρία να καταλαμβάνει τον απέναντι χώρο. Ο χώρος είναι ιδιαίτερα φωτεινός καθώς στη μια του πλευρά υπάρχει μεγάλη βεράντα που είναι σε επικοινωνία με τον κήπο. Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται και η πλήρως εξοπλισμένη και φωτεινή κουζίνα, καθώς και ένα wc επισκεπτών. Στον 1ο όροφο υπάρχουν ένα master υπνοδωμάτιο με en suite μπάνιο και μπανιέρα υδρομασάζ καθώς και 2 ακόμα υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο. Όλα τα υπνοδωμάτια είναι φωτεινά και διαθέτουν βεράντα με θέα.
Στο κάτω επίπεδο υπάρχει ένας ξενώνας με δικό του μπάνιο ενώ ο χώρος μπορεί να αυτονομηθεί πλήρως μιας και διαθέτει δική του ξεχωριστή είσοδο. Επίσης υπάρχει ευρύχωρο γραφείο, δωμάτιο υπηρεσίας με μπάνιο, laundry, ένα δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν γυμναστήριο/game room καθώς και αποθήκη. Το ακίνητο διαθέτει ανεξάρτητη θέρμανση με φυσικό αέριο, σύστημα κλιματισμού, ασανσέρ με πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα, 2 στεγασμένες θέσεις parking και μεγάλο κήπο 318m².
Αποτελεί μια ιδανική κατοικία για οικογένειες, σε πλήρως οργανωμένο συγκρότημα κατοικιών, με 24ωρη ασφάλεια, Health club με γυμναστήριο/πισίνα για τους κατοίκους, τεράστιους χώρους πρασίνου και αναψυχής για τα παιδιά, ενώ παράλληλα απολαμβάνει τις προσβάσεις της μοναδικής θέσης του, καθώς βρίσκεται σε απόσταση μόλις 800 μέτρων από την Αττική οδό και τον σταθμό του Μετρό/ προαστιακού σιδηρόδρομου.

Ο Λόφος Έντισον βρίσκεται στους πρόποδες της Πεντέλης, στα όρια της Παλλήνης. Απολαμβάνει εξαιρετικές κυκλοφοριακές συνδέσεις λόγω της εγγύτητας με την Αττική Οδό και τον σταθμό Προαστιακού & Μετρό “Παλλήνη”, καθώς και τη λεωφόρο Μαραθώνος. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από ιδιωτικά και διεθνή σχολεία όλων των βαθμιδών, αθλητικές εγκαταστάσεις και εμπορικά κέντρα. Προσφέρει στους κατοίκους του άριστο περιβάλλον και ποιότητα διαβίωσης, ενώ το συγκρότημα κατοικιών που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του αποτελεί ένα από τα πιο καλά οργανωμένα και ασφαλή οικιστικά συμπλέγματα στην Ελλάδα
Características
Tipologia
Vivenda familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Sim
Superfície
367 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
3+
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, alimentado a metano
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
  • Sistema de tv com antena parabólica
Informações de preço
Preço
€ 1.170.000
Preço por m²
3.188 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    2005
  • Aquecimento

    Central, alimentado a metano
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+18 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante