1/22

Vivenda familiar 340 m², muito bom estado, Centro, Ermioni

Ermioni
€ 2.500.000
5+ quartos
340 m²
2 casas de banho
Não Elevador
Varanda
Mobilado
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 20/08/2024
Descrição

referência: EK-218430

ΕΡΜΙΟΝΗ - Διώροφη αρχοντική οικία 340 τ.μ. με έκταση 21318 τ.μ. πλήρως περιφραγμένη, με πρόσοψη σε δύο δρόμους. Βρίσκεται στην πλέον αριστοκρατική περιοχή της Ερμιόνης, μόλις 250 μ. από τη θάλασσα.

Κτισμένη το 1880, η οικία έχει ιδιαίτερο αρχοντικό χαρακτήρα, είναι ψηλοτάβανη και διαθέτει βεράντες, τόσο στο ισόγειο, ὀσο και στον όροφο με υπέροχη θέα. Ο αρχιτεκτονικός της σχεδιασμός προσδίδει απόλυτη λειτουργικότητα και άνεση.

Αποτελείται απο 4 κρεββατοκάμαρες, 1 μπάνιο, 2 βεράντες στο άνω επίπεδο & 2 κρεββατοκάμαρες, 1 μπάνιο, μεγάλη κουζίνα, με υπόγεια δεξαμενή, σαλόνι, τραπεζαρία, 2 αποθηκευτικούς χώρους και βεράντα στο ισόγειο. Διαθέτει εσωτερική σκάλα, τα δάπεδα είναι από πλακάκι και ξύλο και τα εξωτερικά κουφώματα ξύλινα και περιλαμβάνει επίπλωση εποχής, διατηρώντας έτσι στο ακέραιο τον μοναδικό της χαρακτήρα. Ανακαινίστηκε το 2009, είναι διατηρητέα και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση συντήρησης.

Η αρχοντική αυτή οικία είναι περιτριγυρισμένη από μεγάλη έκταση με φυτά, οπωροφόρα και Κορωνέικα ελαιόδεντρα σε όλο το κτήμα. Περιλαμβάνει φωτοβολταικά και πηγάδι.

ΕΡΜΙΟΝΗ - Η Ερμιόνη βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή της Αργολίδας, 85 km νοτιοανατολικά του Ναυπλίου, σε υψόμετρο 5 μέτρων. Ανήκει στην Επαρχία Ερμιονίδος, όπως φανερώνει και το όνομα. Είναι μια παράλια κωμόπολη με 2.505 κατοίκους και αποτελεί έδρα του ομώνυμου Δήμου. Η γραφική ψαράδικη κωμόπολη της Ερμιόνης, μόλις 2 ώρες οδικώς ή ακτοπλοϊκώς από την Αθήνα και τον Πειραιά, έχει εξελιχθεί σε σημαντικό τουριστικό προορισμό, προσφέροντας σύγχρονες ανέσεις και ταυτόχρονα διατηρώντας αναλλοίωτο τον παραδοσιακό χαρακτήρα και τις φυσικές ομορφιές της.

Η Ερμιόνη είναι προσβάσιμη τόσο από την ξηρά, όσο και από θάλασσα, με ιπτάμενο δελφίνι από τον Πειραιά, γεγονός που την κάνει ιδιαίτερα ελκυστική ως τόπο διακοπών ή αφετηρία για άλλες εκδρομές. Απέναντι ακριβώς από την Ερμιόνη και μόνο είκοσι λεπτά μακριά βρίσκεται η όμορφη Ύδρα, ενώ στα 10 λεπτά μέσω Κόστας, βρίσκονται οι Σπέτσες και πιο μακριά ο καταπράσινος Πόρος. (Περισσότερα στο http://www.clickatlife.gr/taksidi/story/9482).

Πολύ σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η αδειοδότηση της Μαρίνας της Ερμιόνης για να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα έργα. Η μαρίνα θα φιλοξενεί 199 yachts με μήκος μέχρι 70 μέτρα και είναι φυσικό να προσελκύσει ακόμη περισσότερο τουρισμό υψηλής εισοδηματικής στάθμης, αναβαθμίζοντας περαιτέρω την καθιερωμένη αυτή jet set περιοχή.

Τιμη ακινήτου - 2.500.000€. Ένα πραγματικά μοναδικό ακίνητο, κατάλληλο και για επαγγελματική - τουριστική αξιοποίηση.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο +30 211 0124800 / info@kspreal.com
Kappasigma Partners - www.kspreal.com
Características
Tipologia
Vivenda familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
340 m²
Quartos
5+
Quartos
6
Casas de banho
2
Mobilado
Sim
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Exposição externa
  • Lareira
Informações de preço
Preço
€ 2.500.000
Preço por m²
7.353 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1901
  • Estado

    Muito bom / Remodelado
  • Aquecimento

    Central, fonte de alimentação elétrica
  • Certificação energética

    Livre
Descubra cada canto da propriedade
+19 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante