1/24

Vivenda familiar 265 m², Elikistra, Patras

Patras
€ 400.000
5+ quartos
265 m²
3 casas de banho
Não Elevador
Varanda
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 22/08/2024
Descrição

referência: 1314538

Η Καρυά βρίσκεται χτισμένη σε υψόμετρο 250 μέτρων περίπου, στους δυτικούς πρόποδες του Παναχαϊκού όρους, ανατολικά της πόλης της Πάτρας και απέχει από αυτήν, οδικώς, 8 χιλιόμετρα περίπου από το κέντρο της. Γειτνιάζει με την Ελικίστρα, το Νέο Σούλι, τον Ριγανόκαμπο, τον Γλαύκο…Υπάρχει δημόσια συγκοινωνία με την οποία μπορείτε να μετακινηθείτε από Πάτρα προς Καρυά και αντίστροφα.
Σε μια καταπληκτική τοποθεσία της περιοχής, σε οικόπεδο 500 τ.μ, άρχιζε να χτίζετε με μεράκι το έτος 2005, η εντυπωσιακή αυτή, αυτόνομη διωρόφου μονοκατοικίας με υπόγειο. Έχει μοναδική θέα στην πόλη της Πάτρας. Το 1ο επίπεδο (υπόγειο από την πλευρά του δρόμου και ισόγειο ως προς το φυσικό έδαφος του οικοπέδου, περιλαμβάνει ουσιαστικά ένα αυτόνομο σπίτι διαθέτοντας τους εξής χώρους: ενιαίο χώρο καθιστικό/σαλόνι με τζάκι και μπαρ, ευρύχωρη κουζίνα που διαχωρίζεται από το καθιστικό με μια βιβλιοθήκη, ένα υπνοδωμάτιο και το λουτρό του. Οι χώροι του έχουν πρόσβαση στον κήπο.
Δια μέσου εσωτερικής σκάλας, έχει κανείς πρόσβαση στο 2ο επίπεδο του κυρίως σπιτιού, το οποίο αποτελείται από το επίσημο καθιστικό/τραπεζαρία με καταπληκτική θέα τον ανοιχτό ορίζοντα ως προς την θέα της πόλης των Πατρών και τον πατραϊκό κόλπο. Βρίσκουμε εδώ και την κύρια κουζίνα όπως επίσης και ένα wc.
Το συγκεκριμένο επίπεδο της οικοδομής είναι διαμπερές και στον μπροστινό χώρο έχουμε ένα μεγάλο μπαλκόνι όπου οι ένοικοί του απολαμβάνουν την υπέροχη θέα του περιβάλλοντα χώρου. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια πλακοστρωμένη αυλή διαμορφωμένη με υπέροχα καλλωπιστικά φυτά όπως τριανταφυλλιές.
Στο 3ο επίπεδο έχει διαμορφωθεί ό προσωπικός χώρος της οικογένειας, όπως τρία υπέροχα υπνοδωμάτια και το κυρίως λουτρό με μπανιέρα τύπου jacuzzi.
Το σπίτι και στα δύο καθιστικά του διαθέτει τζάκι. Τα κουφώματα που επιλέχθηκαν είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες. Έχει εγκατασταθεί συναγερμός, θυροτηλεόραση.
Ο εξωτερικός χώρος του που δεν καλύπτεται από το κτίριο είναι πλήρως διαμορφωμένος με εξωτερικές σκάλες, παρτέρια, στεγασμένο χώρο bbq με επένδυση πέτρας και ο υπόλοιπος χώρος είναι στρωμένος με γκαζόν, και καλλωπιστικά φυτά.Για Πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο +306932905079, MARGY HOMES, Καλλιόπη Μαργιωρή

Επίσημη πιστοποιημένη πραγματογνώμονας Ε.Π.Π.Α.

Μέλος της NAR ( Νational Association of Realtors ), πιστοποιημένη μεσίτρια

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσειτων πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης. Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. Γιαπερισσότερες διαθέσιμες επιλογές από το χαρτοφυλάκιο μας επισκεφτείτε τηνιστοσελίδα μας: www.margyhomes.gr

Κατά την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικήςταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου4072/11.4.2012.

Παρακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς, αναζητάμε τα κατάλληλα ακίνητα,ανακαλύπτουμε νέες προοπτικές και ευκαιρίες, εμπλουτίζομαι συνεχώς τοχαρτοφυλάκιό μας με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών μας. MARGY HOMES
Características
Tipologia
Vivenda familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
265 m²
Quartos
5+
Quartos
4
Casas de banho
3
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Aquecimento
Central, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
Informações de preço
Preço
€ 400.000
Preço por m²
1.509 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

A

Descubra cada canto da propriedade
+21 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante