Prédio para Venda

Centro Pireu - Porto
€ 1.600.000
1.180 m²
3+ casas de banho
Anúncio atualizado em 17/04/2024
Descrição

referência: 208951

Στο εμπορικό κέντρο του Πειραιά, ιδανικό για κάθε χρήση.
Ο Πειραιάς είναι τμήμα του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Αθηνών-Πειραιώς, «η τρίτη πόλη της Ελλάδας μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με δική της περιφερειακή αστική ζώνη, και έδρα του σημαντικότερου λιμανιού της Ελλάδας.
Η ευρύτερη περιοχή του Πειραιά συγκροτεί την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς, η οποία συνίσταται από τον ομώνυμο δήμο και τέσσερις ακόμη δήμους (Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Κορυδαλλού, Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Περάματος). Καταλαμβάνει το νοτιοδυτικό τμήμα της Περιφέρειας Πρωτευούσης.
Το κέντρο του Πειραιά απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, της οποίας αποτελεί ιστορικό επίνειο.
Ο Πειραιάς στη σύγχρονη εποχή είναι σημαντικό βιομηχανικό και εμπορικό κέντρο της χώρας, αποτελώντας το μεγαλύτερο σε επιβατική κίνηση λιμένα της Ευρώπης, συνδέοντας ακτοπλοϊκά την πρωτεύουσα με τα νησιά του Αιγαίου και αποτελώντας ένα σημαντικό προορισμό για κρουαζιερόπλοια εντός της Μεσογείου.
Πώληση, Κτίριο Επαγγελματικών Χώρων, WC: 7, Εμβαδόν: 1180 τ.μ., Έτος κατασκευής: 1960, Τιμή: 2000000, Συναγερμός, Όροφος: Ισόγειο, Γωνιακό, Πρόσοψης, Δορυφορική κεραία, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Eπίπεδα: 5, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Επενδυτικό, Με εξοπλισμό, Ενεργειακή κλάση: Ζ, Ρεύμα: Τριφασικό
Características
contrato
Venda
tipologia
Prédio
superfície
1.180 m²
quartos
3+ casas de banho
número total de andares do prédio
5 pisos
outras características
Exposição externa
Sistema de alarme
Custos
preço
€ 1.600.000
Eficiência energética
ano de construção
1960
aquecimento
Aquecimento
Eficiência energética
Ζ
Opções adicionais

Contactar o anunciante