1/16

Vivenda familiar 162 m², muito bom estado, Akropoli, Centro Histórico de Atenas

Centro Histórico de Atenas
€ 2.000.000
4 quartos
162 m²
2 casas de banho
Não Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 22/08/2024
Descrição

referência: W-02ONZ7

Μονοκατοικία με διακριτικό κάλλος και σε αρμονία με την αρχαία Αθήνα και το πράσινο του λόφου της Πνύκας βρίσκεται σε φαρδύ , ήσυχο δρόμο στους πρόποδες της Ακρόπολης .
Στο ισόγειο μπαίνουμε σε ένα μεγάλο , ενιαίο living room , τραπεζαρία και μια μοντέρνα πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Το άπλετο φως από τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες , το λευκό μάρμαρο , το υψηλό ταβάνι, το τζάκι και η μερική θεά του Παρθενώνα από την τραπεζαρία δημιουργούν έναν χαρούμενο και αναζωογονητικό χώρο συγκέντρωσης για την οικογένεια και τους καλεσμένους .
Στον πρώτο όροφο συναντάμε 2 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και το master bedroom με γκαρνταρόμπα που έχει θέα στον Παρθενώνα όπως και η βεράντα σε αυτόν τον τόσο ήσυχο δρόμο στο κέντρο της πόλης.
Στην ταράτσα η θέα επεκτείνεται στο Αστεροσκοπείο , στο λόφο του Λυκαβητού, στη Στοά του Αττάλου και στην υπόλοιπη σύγχρονη Αθήνα.
Η θέση του ακινήτου ακριβώς δίπλα στον λόφο της Πνύκας προσφέρει το προνόμιο μιας καθημερινής καταπράσινης βόλτας μέσα στην αρχαία Αθήνα , σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς όλου του κόσμου.

Τοποθεσία: Έχοντας πάρει το όνομά του από τον Θησέα, το μυθικό βασιλιά των Αθηνών, το Θησείο, μόλις 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης, είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο γοητευτικές γειτονιές της Αθήνας καθώς αγκαλιάζει την Ακρόπολη και πολλά από τα αξιοθέατα της αρχαιότητας.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Εάν υπήρχε πάντα μια γειτονιά όπου θα αισθάνεται κανείς ταπεινός μπροστά στο μεγαλείο της ιστορίας, αυτή είναι το Θησείο. Από τη μαγευτική θέα της Ακρόπολης μέχρι τον λόφο της Πνύκας, όπου γεννήθηκε η δημοκρατία, πέρα από την Στοά του Αττάλου και το Εθνικό Αστεροσκοπείο (το οποίο φιλοξενεί επίσης εγκαταστάσεις τέχνης) και τον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου από τον οποίο μπορεί κανείς να θαυμάσει όλα τα αξιοθέατα, το Θησείο είναι μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές της Αθήνας. Πρόκειται για μια ήσυχη μεσοαστική συνοικία με πολλούς πολιτιστικούς θησαυρούς.

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό (Σταθμοί Θησείου και Μοναστηράκι), τραμ και λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.

Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Características
Tipologia
Vivenda familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
162 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
2
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, alimentado a metano
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Lareira
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 2.000.000
Preço por m²
12.346 €/m²
Detalhes de custos
Despesas de condomínio
€ 100/mês
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1997
  • Estado

    Muito bom / Remodelado
  • Aquecimento

    Central, alimentado a metano
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+13 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante