Θέα
Εξωτερικός Χώρος
Βεράντα
Κήπος
Κήπος
1/5
Εξωτερικός Χώρος
Βεράντα

Vivenda familiar 120 m², muito bom estado, Centro, Trikala

Trikala
€ 165.000
4 quartos
120 m²
1 casa de banho
Não Elevador
Varanda
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 23/08/2024
Descrição

referência: 357385

ΤΡΙΚΑΛΑ ΒΑΡΟΥΣΗ: Μισή ώρα από την παγκοσμίως γνωστή Μοναστηριακή πολιτεία των βράχων των Μετεώρων, μια ώρα από την Εγνατία οδό, πολύ κοντά στα χιονοδρομικά κέντρα Περτουλίου και Μετσόβου, την όμορφη λίμνη Πλαστήρα, στο γραφικό Βαρούσι, την παλαιά πόλη των Τρικάλων, με το βυζαντινό κάστρο, τα πλακόστρωτα καλντερίμια, τα παραδοσιακά σπίτια, και τις πολλές παλαιές βυζαντινές εκκλησίες, υπάρχει αυτή η κατοικία.
Το σπίτι είναι 120 τ.μ., κατά το ήμισυ πέτρινο σοβατισμένο και το άλλο μισό είναι προσθήκη του 1971. Είναι κτισμένο σε οικόπεδο 420 τ.μ., «το μπαλκόνι του Βαρουσιού», που βόρια συνορεύει με το δάσος του κάστρου και από τα υπόλοιπα σημεία του ορίζοντα έχει απέραντη θέα τους λόφους της Ανάληψης, το κάστρο, την παλαιά και καινούρια πόλη των Τρικάλων.
Αποτελείται από σαλόνι-τραπεζαρία (2 μεγάλα δωμάτια), 1 κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, υπόγειο για αποθηκευτικό χώρο και υποδομή κεντρικής θέρμανσης (καλοριφέρ).
Το σπίτι με την κατάλληλη ανακαίνιση μετατρέπεται σε μια πανέμορφη κατοικία με εκπληκτική θέα, κτισμένη σ' ένα φυσικό περιβάλλον μακριά από το θόρυβο της πόλης και συγχρόνως 5 min με τα πόδια από το κέντρο της πόλης.

Πώληση, Μονοκατοικία, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 120 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 1971, Εξοχική κατοικία, Για φοιτητές, Θέα, Βεράντα, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Αποθήκη, Όροφος: Ισόγειο, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Διαμπερές, Κουζίνες: 2, Κουφώματα: Ξύλινα, Τύπος δαπέδων: Μωσαϊκό, Επιφάνεια oικοπέδου: 420 τ.μ., Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Επενδυτικό, Νεοκλασσικό, Ενεργειακή κλάση: Η, Προσανατολισμός: Ανατολικός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Εμβαδό Μπαλκονιών: 40, Απόσταση απο θάλασσα: 65000, Μηνιαία κοινόχρηστα: 1
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
120 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
1
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Aquecimento
Central, alimentado a gasóleo
Informações de preço
Preço
€ 165.000
Preço por m²
1.375 €/m²
Detalhes de custos
Despesas de condomínio
€ 1/mês
Eficiência energética

Consumo de energia

Η

Descubra cada canto da propriedade
+2 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante