1/20

Vivenda familiar 232 m², Centro, Githeio

Githeio
€ 587.000
5+ quartos
232 m²
3 casas de banho

Nota

Anúncio atualizado em 09/07/2024
Descrição

referência: EK-2941743

Διατίθεται προς πώληση, πολυτελής μονοκατοικία τριών επιπέδων, 232τ.μ, εντός αγροτεμαχίου 4,2 στρεμμάτων, σε κορυφή λόφου, στην πόλη του Γυθείου.
Στο ισόγειο επίπεδο, 154 τ.μ., βρίσκεται το καθιστικό, ενιαία κουζίνα με σαλοτραπεζαρία, κρεβατοκαμαρα, ευρυχωρο μπάνιο, εσωτερική τροφοαποθήκη και βεστιάριο. Περιμετρικά του ισογείου ορόφου, μεγάλα διπλά εξωτερικά κουφώματα και πόρτες , οδηγούν στον περιβάλλοντα χώρο και επιτρέπουν την εντυπωσιακή, ανεμπόδιστη θέα από το εσωτερικό του σπιτιού, στον κήπο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή και το Λακωνικό κόλπο.
Στον πρώτο όροφο, υπάρχουν τρεις ακόμη μεγάλες κρεβατοκάμαρες (1 master με εσωτερικο βεστιάριο),με κουφώματα και πρόσοψη σε μπαλκόνια, μπάνιο και χώλ με μεγάλες ντουλάπες. Περιμετρικά του ορόφου μεγάλα μπαλκόνια επιτρέπουν την επαφή με τον περιβάλλοντα χώρο και έχουν μοναδική θέα 360 μοιρών.
Στο δεύτερο όροφο υπάρχει σοφίτα ψηλοτάβανη, με εμφανή σκεπή, 52 τ.μ., η οποία στην παρούσα φάση χρησιμοποιείται ως πέμπτη κρεβατοκάμαρα. Διαθέτει κεντρική θέρμανση με λέβητα και χάλκινα σώματα θέρμανσης, χάλκινες υδροροές και σύστημα αποστράγγισης.Διαθέτει επίσης προστατευόμενο πάρκινγκ 40τ.μ., κεντρική ηλεκτρονικά ανοιγόμενη συρόμενη πόρτα, πλήρες συστημα καμερών και 2πλο συστημα συναγερμού, 100 τ.μ. γκαζόν και δένδρα με αυτόματο συστημα ποτίσματος και πιεστικά μηχανήματα.
Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι μοναδικό για τα δεδομένα της περιοχής. Πρόκειται για πολυτελής κατασκευή, εξαιρετικής αισθητικής και σε μοναδική θέση.Σε απόσταση 2 χλμ είναι η παραλία Μαυροβουνίου, ενώ προς την αντίθετη κατεύθυνση, σε 2 χλμ είναι η είσοδος της πόλης του Γυθείου.
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andares do Edifício
3
Superfície
232 m²
Quartos
5+
Quartos
4
Casas de banho
3
Aquecimento
Individualizado, alimentado com bomba de calor
Informações de preço
Preço
€ 587.000
Preço por m²
2.530 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

A+

Descubra cada canto da propriedade
+17 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante