Duplex Θεοτοκόπουλου Δομίνικου 49 57001, Centro, Thermi

ThermiΘεοτοκόπουλου Δομίνικου 49 57001
€ 360.000
5+ quartos
250 m²
3 casas de banho
Não Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 14/06/2024
Descrição

referência: 1-253

ΘΕΡΜΗ (επέκταση Θέρμης)πωλείται εξαιρετικής κατασκευής τριώροφη μεζονέτα 250τμ, περίπου, με κήπο 60τμ, έτους 2012,διαμπερές,φωτεινή με ανοιχτωσιά. Ξεχωρίζει για τον πολύ όμορφο και λειτουργικό αρχιτεκτονικό της σχεδιασμό, την ποιότητα και πολυτέλεια υλικών κατασκευής και τους μεγάλους χώρους.
ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ:
Ημιυσόγειο : Διαθέτει μία άνετη σαλοκουζίνα με τζάκι . Στον χώρο υπάρχουν πολλά παράθυρα και μπαλκονόπορτα που εξασφαλίζουν το φως, δύο μεγάλα δωμάτια, ένα άνετο μπάνιο και μία αποθήκη και μία έξοδος απευθείας για τον κήπο.
Ημιόροφος : Διαθέτει μία κουζίνα, πολύ μεγάλη σαλοτραπεζαρία με υποδοχή για τζάκι, με πολλά παράθυρα και μπαλκονόπορτες που οδηγούν σε μεγάλες βεράντες, ένα WC.Ο χώρος της κουζίνας επίσης έχει παράθυρα και δική της έξοδο στο δικό της μπαλκόνι .
1ος ΟΡΟΦΟΣ : Διαθέτει 4 πολύ ευρύχωρα, φωτεινά δωμάτια , ένα πολυτελές μεγάλο μπάνιο με παράθυρο για τον όροφο. Όλα τα δωμάτια έχουν τις δικές τους βεράντες και μπαλκονόπορτες.
ΣΟΦΙΤΑ: Κάτω από την κεραμοσκεπή δημιουργείται ένας πελώριος αποθηκευτικός χώρος, ο οποίος φωτίζεται και αερίζεται με παράθυρο.
-Διαθέτει θέρμανση με ατομικό φυσικό αέριο, 3 αποθήκες (μία εσωτερική και 2 εξωτερικές), προεγκαταστάσεις συναγερμού, δορυφορικής, κλιματισμού, συρόμενα θερμομονωτικά, ηχομονωτικά εξωτερικά κουφώματα, πόρτα ασφαλείας,ηλεκτρικά στόρια, εξαιρετική μόνωση σε τοίχους και δάπεδα.
-Βρίσκεται σε συγκρότημα στην επέκταση Θέρμης πολύ κοντά στον παλιό οικισμό της Θέρμης,σε προνομιούχο σημείο με άμεση πρόσβαση σε κεντρικούς δρόμους,
-Η κατοικία ενδείκνυται για διπλοκατοίκηση καθώς ο ισόγειος χώρος μπορεί να γίνει αυτόνομο διαμέρισμα καθώς διαθέτει δική του είσοδο.
--Η εταιρία Proterra real estate και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας .Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
-H ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ.
| Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2311-180-264.
Características
contrato
Venda
tipologia
Duplex | Propriedade de luxo
superfície
250 m²
quartos
5+ (6 quartos, 3 outros), 3 casas de banho
andar
Mezanino
número total de andares do prédio
4 pisos
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Lareira
Sótão
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / PVC
Custos
preço
€ 360.000
despesas de condomínio
€ 5/mês
Eficiência energética
ano de construção
2012
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante