1/1

Terreno para construção para Venda

Nea AgchialosΒόλου-Φαρσάλων, Βόλος 38334
€ 110.000
492 m²

Nota

Anúncio atualizado em 03/04/2024
Descrição

referência: EK-31432

Αχχχχ.....θάλασσά μου!!! Στον πανέμορφο και αμφιθεατρικό οικισμό "Μάραθο" της Νέας Αγχιάλου και πρώτο στην θάλασσα, πωλείται προνομιούχο οικόπεδο 492 τ.μ. άρτιο και οικοδομήσιμο  με σ.δ. 0,8 και ύψος 7,5 μέτρα. Το οικόπεδο έχει Νοτιοανατολικό προσανατολισμό με φανταστική, παντοτινή και αναφαίρετη θέα τα γαλαζοπράσινα νερά του Παγασητικού και στο βάθος Πήλιο και Εύβοια. Ο οικισμός του Μαράθου κατέχει μια πολύ προνομιακή θέση, καθ' ότι είναι παραλιακός, αμφιθεατρικός με άπλετη θέα την θάλασσα, απέχει μόλις 10 λεπτά από τον Βόλο και την Αγχίαλο, 15 λεπτά από την Εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης και 30 λεπτά από το πολιτικό αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Διαθέτει πανέμορφες μονοκατοικίες με μόνιμους κατοίκους όπως επίσης και πολλές εξοχικές κατοικίες.
Παρατήρηση: (Το στίγμα στον χάρτη δεν υποδηλώνει πάντα την ακριβή τοποθεσία του ακινήτου).

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κτηματαγοράς επί 41ετίας (21 έτη στο Τορόντο του Καναδά και τα τελευταία 20 έτη στην Ελλάδα).  Εκμεταλλευόμενος την πλούσια αυτή εμπειρία,  θεωρώ ότι είμαι σε θέση να σας εκπροσωπήσω επαρκώς στην  αγοραπωλησία ή μίσθωση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσία σας.  Καθ’ όλη την διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου, να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα σας  και σε συνεργασία  με  διακεκριμένους Μηχανικούς, Τοπογράφους, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Οικονομικούς Συμβούλους, θα σας καθοδηγήσουμε με ασφάλεια στην διεκπεραίωση της εκάστοτε συμβολαιογραφικής πράξης.

Σε περίπτωση που το εύρος των ακινήτων μας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας, παρακαλούμε μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, καθώς έχουμε στην διάθεσή μας ακίνητα τα οποία οι ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν την προβολή/διαφήμισή τους στο διαδίκτυο για προσωπικούς τους λόγους.
Características
Contrato
Venda
Tipologia
Terreno para construção
Superfície
492 m²
Acesso rodoviário / direito de passagem
Na autoestrada
Informações de preço
Preço
€ 110.000
Preço por m²
224 €/m²
Opções adicionais

Contactar o anunciante